PEchi Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Zdravím všecky, mám možnost pořídit GTA EFLC za vynikající cenu ale bude to Americká NTSC verze....instaluje se to samo za sebe nebo to potřebuje nějak spolupráci původního GTA IV ? to mám totiž Evropské....aby to šlo..dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kane1998 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 tak to ber na ps3 jsou hey region free víš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 vim že sou region free, nicméně NTSC hra si ne vždycky musí rozumět s PAL základem...viz že třeba ztažitelné doplňky na US hry se tahaj krz US acc a na evropské hry přez evropský acc.....zajímá mě hlavně jestli to funguje smao na sebe nebo to potřebuje ten základ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Disková verze datadisků původní GTA IV nepotřebuje, PSN verze ano. Jinak k těm DLC - všechny DLC a addony do her musí souhlasit s region původní hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 o DLC to vím :-).....že musíé souhlasit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PEchi
Zdravím všecky,
mám možnost pořídit GTA EFLC za vynikající cenu ale bude to Americká NTSC verze....instaluje se to samo za sebe nebo to potřebuje nějak spolupráci původního GTA IV ? to mám totiž Evropské....aby to šlo..dík za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.