Pit-Bull Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdybych vám nadiktoval informace o mém PC nebo věci podle jakých by jste to poznali tak by jsme mi řekli proč pokáždý na stejným místě mi již jmenovaná hra GRID vypadne a je tam neodesílat a odeslat zprávu o chybách??!! prosím pomocte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Tak pokud máš hru staženou, zkus jinej crack... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Ano hru jsem si stáhnul a taky sem si stáhnul novej crack a bylo to tím crackem ale tenhle crack mi to vypíná zase jinde tu hru!! LOL :D ten první crack mi to vypnul po ukázkách těsně před menu a tenhle druhej zase těsně před závodem LOL!! mám zkusit zase jinej crack? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Dííík už to fakáá tady máš Thanks :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.