Pit-Bull Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdybych vám nadiktoval informace o mém PC nebo věci podle jakých by jste to poznali tak by jsme mi řekli proč pokáždý na stejným místě mi již jmenovaná hra GRID vypadne a je tam neodesílat a odeslat zprávu o chybách??!! prosím pomocte :( Citovat
tekken90 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 Tak pokud máš hru staženou, zkus jinej crack... Citovat
Pit-Bull Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 Ano hru jsem si stáhnul a taky sem si stáhnul novej crack a bylo to tím crackem ale tenhle crack mi to vypíná zase jinde tu hru!! LOL :D ten první crack mi to vypnul po ukázkách těsně před menu a tenhle druhej zase těsně před závodem LOL!! mám zkusit zase jinej crack? :( Citovat
Pit-Bull Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 Dííík už to fakáá tady máš Thanks :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.