shai_tan Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 ještě jednu otázku bych měl, nahrál jsem si dosbox a když spustím dynablaster, tak se u něho cuká zvuk - psp nestíhá? nemusím to přetaktovat? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Zkus to a uvidis :):):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 No dosbox se podle mě přetaktovává automaticky takže to nepomůže...S tim zvukem by to mohla vyřešit tak maximálně nová verze.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 :cheesygrin: jako mě jde o to, jestli je to normální jev...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 mí se ten zvuk taky trošku seká.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 no, pal čert to sekání, právě jsem na tom dosboxu rozchodil sopwith2 - nejlepší hru všech dob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wohow: :wohow: :wohow: :wohow: :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 dela mi to to stejny ve fsech hrach ze se mi kouse zvuk Prince of Persia se mi cuka zvuk Prince of Persia 2 se mi nejen cuka zvuk ale je to i dost pomale a Raptor je tak pomalej ze je to nehratelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 driveX Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 to jde nastavit v dosbox.conf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shai_tan
ještě jednu otázku bych měl, nahrál jsem si dosbox a když spustím dynablaster, tak se u něho cuká zvuk - psp nestíhá? nemusím to přetaktovat? dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts