Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hledam parany


spuch

Otázka

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud jde o Resistance: Fall of Man,tak je to výborná hra a zároveň i jedna z prvních,která se na PlayStation 3 objevila. A v tom by mohl být problém,protože je hra dobrý 3 roky "stará" a případný hráče budeš hůř shánět.

Někteří hry sbírají,ale větší část hráčů hry po dohrání prodá/vymění za jinou hru a pokud chceš mít jistotu,že si opravdu pořádně zahraješ ve více lidech, musíš si pořizovat hry,který zrovna frčí. U FPS on-line her ted' jede hlavně Battlefield Bad Company / Bad Company 2, Call of Duty 4 Modern Warfare / Modern Warfare 2, Killzone 2, Far Cry 2 nebo MAG..

Ale možná se ti někdo,kdo by si Resistance: Fall of Man z nostalgie zahrál,ozve ;) Zahrál bych si coop s Tebou,bohužel sám už tuhle povedenou hru nemám.

A k druhýmu "dotazu". Mrkni třeba sem http://console-forum.net/showthread.php?t=13048 ,něco o sobě napiš a hledej ;) Jinak pokud se ještě neorientuješ v Cross Bar Menu (hlavní PS3 obrazovka) a nevíš jak k sobě "pozvat" nový hráče,tak tady je mini návod.

Najed' v menu na poslední položku FRIENDS..

14-0248409853T.jpg

Šipkou nahoru se dostaň na ADD & FRIEND a zmáčkni potvrzovací tlačítko X..

14-0251318210T.jpg

Objeví se Ti dlouhý text,dáš OK a potom následuje tabulka. Do horní řádky zadej on-line přesdívku (nick) osoby,kterou bys měl rád ve svých přátelích..

14-0255455721T.jpg

Potom pod to přidej nějaký text na seznámení a zbývá už jenom odeslat..

14-0258412437T.jpg

Zbytek už je jen na tom konkrétním člověku,zda Tě přijme nebo ne,ale to už zjistíš v odstavci FRIENDS sám ;) Pokud Tě do 3-4 dnů ten hráč nepřijme,tak jenom najedeš na jeho ikonu, zmáčkneš tlačítko "trojúhelník", dáš "Delete",aby Ti nezabíral místo a s úsměvem na rtech jedeš dál. Mimochodem,pro on-line hraní je vhodný si za svojí přesdívku dát zkratku "CZ" nebo "Czech",aby bylo poznat odkud jsi. Při hraní nějaký on-line hry totiž můžeš hrát s čecho-slovákama a ani o tom nebudeš (díky chybějící zkratce) vědět. Bylo by fajn,když by se v on-linu (v on-line tabulce) u každýho hráče automaticky ukazovala národnost v podobě státní vlajky jako třeba u hry Lost Planet 2,ale bohužel tuhle bezvadnou věc vývojáři do her moc často nezapracovávají...

Tak hromadu příjemný zábavy a at' všem doma dělá Tvoje PlayStation 3 jenom radost ;) Jinak něco málo k PS3 najdeš i tady

http://console-forum.net/showthread.php?t=23309&page=20

Update:Koukám,že už někdo na Resistance 1 zareagoval,tak hurá do akce :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu