stevens129 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Ahoj potřebuju poradit já chci hrát gta:vcs s kámošem přes multiplayer teď zapnu u obou psp wlan najedu hru (u jednoho psp iso u jednoho umd) dám multiplayer a tam u jednoho join game a u jednoho host game a co teĎ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 u jednoho (je jedno u kterýho) dej host game a u druhýho join game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 To mám ale co pak u jednoho se ukáže panáček a u jednoho tabulka a co dál ? E:fakt nevím pls poraďte není to tím že nemám wifi ?-myslím wifi k pc a nebo tím že u jednoho mám hru na 100% dohranou a u jednoho je dohraná na 0% :) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Špatný region? UMDčko má EU a ISO US? Spojí vás to nebo se vůbec nedostanete do hry? Hrajete Ad Hoc, připojení k internetu nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Umd má eu iso nevím a vůbec nás to nespojí e:a nebo tím že u jednoho mám hru na 100% dohranou a u jednoho je dohraná na 0% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Ne, tim jak jsi postoupil ve hře to být nemůže. Zjisti si přes UMDGen jestli je ISO US nebo EU a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 us protože jsem mu tam dal dva savy a funguje jen ten us save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stevens129
Ahoj potřebuju poradit já chci hrát gta:vcs s kámošem přes multiplayer teď zapnu u obou psp wlan najedu hru (u jednoho psp iso u jednoho umd) dám multiplayer a tam u jednoho join game a u jednoho host game a co teĎ ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.