Marekso1468623882 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 zdravim,shanim psp 2000 a jediny,kde jsem to nasel je prodejher.cz ,akorat je ve spanelsky verzi,mate nekdo stimto internetovym obchodem naky zkusenosti? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovit Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=15407 tady je pár názorů na tento obchod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Ja mam psp 2010, což je nějaká verze pro latinskou Ameriku a jako main jazyk to hází španělštinu, ale anglina tam je taky, takze s tim není problém, jestli ti jde o tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 S obchodem má řada lidí dost negativní zkušenosti, je to jeden z nejhorších eshopů v čr, sám jsem si tam kdysi objednával kameru GO!Cam a memorystick 4GB, samozřejmě že ten memorystick byl Fake! Podle mě nebudeš mít problém se samotným zbožím, ale pokud se ti s ním něco stane nebo ho budeš chtít vrátit, tak bych moc nečekla ochotu od tohoto eshopu, v tomhle ohledu je to celkem děs, ale časy se mění, kdo ví jak je to teď u nich, já to kupoval před dvěma lety. EDIT: Zkusil jsem jen tak seznam a zboží a vyjelo tohle, mrkni na to, najdeš tam naše verze psp 2000, snad to ty obchody ještě mají. http://www.zbozi.cz/items?q=psp%202004&order=relevance&minPrice=&maxPrice=&sId=tecOzgCLwkE3Rs1qdeag&r=zbozi1&redir=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marekso1468623882 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 To je prave jedinej obchod,kde nabizej psp slim,ostatni co ho maj v nabidce ho nemaj na sklade,nebo nevite,kde se da sehnat psp 3000 s FW na kterym rozchodim ISO/CSO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 No i nějaký kusy na skladě jsem přes ten link našel, stačí to projet. S tím 3000 máš mnohem větší šanci, jen si musíš ověřit nějak ten firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Marekso kup z jakého eshopu chceš že kdysi ojebaly někoho neznamená žejsou zmrdi nevíš co udělal třeba by mu to vrátily ale jestli ječel nebo je urazil taky bych ho obral a smál se mu do xsichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Hmm, v tom eshopu je to pěkně na nic, na něco se tam zeptáš v diskuzi a dostaneš banán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 David50G: To, že kdysi ojebali někoho neznamená že jsou zmrdi? Zajímavě řečeno, ale uplně mimo mísu. Vtipně řečeno 9 z 10 lidí ti doporučí vyhnout se prodejiher. Stačí mrknout do topiku nejhorší eshop v ČR. Je samozřejmostí, že při nákupu nemusí nastat problémy, ale pokud nastanou, tak to bude problém pro zákazníka, protože s nimi nejsou pozitivní zkušenosti moc. Kamarád si u nich objednal PSP, mělo dojít do týdne a nedošlo nikdy a oni se ani neozvali nic a přitom mu poslali, že zboží odeslali. Mě prodali Fake kartu, kdysi ještě 4GB za 3000Kč. Na druhou stranu psp 2000 a to ještě nové se shání velice těžce, tak je třeba uvážit, jestli to riziko podstoupit nebo ne, v tomto případě se možná může i vyplatit. Záleží na štěstí a na tom, zda-li se tento eshop už alespon trošku poučil z minulosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mates1500 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 pokud mas zajem o 2000,tak kupuj z anglie (treba amazon),vyjde te to levneji i s postovnym,neplatis zadny dane ani clo oproti americe,protoze UK je cast EU,navic ti to dojde do 5 dni v pohode. Jen musis najit spravny produkt od dobryho prodejce na tom amazonu,aby ti to mohli dorucit do CR,protoze vetsina nemuze,ale urcite neco najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marass Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 ahoj, pokud ti bude stačit 3000 s tím abys mohl hrát ISO hry tak si kup jakékoliv PSP 3004. Obsahují přednastavené firmware 5.03 (alespon kdyz jsem si ho kupoval já, měl tam 5.03. a neupdatuj. A podle návodu v sekci tutoriály to zvládneš. Je to v pohodě, a funguje. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Zkus tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=38602 , sice už nemaj přímo flashnutelný, ale chickhen tam jde. Když si od nich vezmeš i nějakou kartu, tak ti tam nahrajou vše potřebný a daj ti návod, jak to zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marekso1468623882 Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 ahoj, pokud ti bude stačit 3000 s tím abys mohl hrát ISO hry tak si kup jakékoliv PSP 3004. Obsahují přednastavené firmware 5.03 (alespon kdyz jsem si ho kupoval já, měl tam 5.03. a neupdatuj. A podle návodu v sekci tutoriály to zvládneš. Je to v pohodě, a funguje. :-) jaky oznaceni na krabici (pismeno) ma 5.03 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cip Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 jsem taky koupil od prodej her a podle mě v pohodě..podle mě když to bereš jako hardware tak je to opravdu jediný e-shop v čr co má psp2000 v nabídce!!!!! je tam OFW 4.01 deska TA-088v3 čili po OFW na 5.03 jede 5.03 gen-c (full) . doručení do 1 pracovního dne!!!! je to funglovka určená pro region MEXIKO (2010 H OFW 4.01) s španělským jazykem ,který se přepne na angličtinu (normální výběr z jazyků).Ano jediný co nemůžu potvrdit je jak to bude třeba s reklamací , ale podle mě je to diskutabilní i v " dobrém e-shopu" může být špatně vyspaný prodavač a nic stím neuděláš (kámošovy odmítly reklamaci brick v mironetu- pomohla až internetová reklamace s odesláním psp do prahy) :cheesygrin: tak snad nebudu tu reklamaci muset řešit uvidíme......bud budeš riskovat nebo ne -bud nové se zárukou (s moznostmi problémů ) nebo koupíš na aukru staré psp o kterým nevíš co majitel dělal :D -uvážení rizik je na tobe- mě to psp 2010 piano black s5.03 gen-c jede v pohodě :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: (zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy007 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Tu kupis flashnutelne psp slim: http://www.progamingshop.sk/sony-psp2000-slimlite-ceramic-white-neoprene-pouch-zdarma-p-32043.html Pred dvoma mesiacmi mali okolo 10ks na sklade...Urcite este nieco maju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marekso1468623882
zdravim,shanim psp 2000 a jediny,kde jsem to nasel je prodejher.cz ,akorat je ve spanelsky verzi,mate nekdo stimto internetovym obchodem naky zkusenosti? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.