radator Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 stahnul jsem fenixuv rad normalne jsem ho nahral na psp kartu a kdyz ho chci spustit tak mi to hodí chybu neco jako the game could not be started nebo tak neco.nevite co s tim jo a mam FW 3.03 OE-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 nízkej FW..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 stahnul jsem fenixuv rad normalne jsem ho nahral na psp kartu a kdyz ho chci spustit tak mi to hodí chybu neco jako the game could not be started nebo tak neco.nevite co s tim jo a mam FW 3.03 OE-C min CF 3.30OE-A já ho hrál v poho na 3.40OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 kolikatku potrebuju nebo staci nahrat nejakej devhook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 kolikatku potrebuju nebo staci nahrat nejakej devhook Dej si tam 3.40OE-A Herry poběhá a stimhle CF sem spokojen 2 hry ze 100 mi nejdou a to kvůli vednýmu Ripu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radator
stahnul jsem fenixuv rad normalne jsem ho nahral na psp kartu a kdyz ho chci spustit tak mi to hodí chybu neco jako the game could not be started nebo tak neco.nevite co s tim jo a mam FW 3.03 OE-C
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts