Aku Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 pls pomoc ja si kvuli hrani iso her koupim psp s fw:3.03 eo-c potom si jak magor kopim film spider-man 2 a ono si to napise misto chyby 80020321 tak 80010002 fakt uz me to sere poradte nebo ja to psp rozbiju pac nic uz se mi kupovat nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Na CF nejdou UMD filmy! :) SMULA! :D Jdou jen na originalnich ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 pls pomoc ja si kvuli hrani iso her koupim psp s fw:3.03 eo-c potom si jak magor kopim film spider-man 2 a ono si to napise misto chyby 80020321 tak 80010002 fakt uz me to sere poradte nebo ja to psp rozbiju pac nic uz se mi kupovat nechce Jak říká SKI prostě smůla nejdřív sis měl přečíst topic pro lamy a pak kupovat org UMD :) škoda vyhozenejch pěnez a navíc se dá spiderman 2 stahnout ve stejný kvalitě už v čestině což na org. UMD je jen s titulkama :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aku Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 njn ale topic pro zacatecniky uz tu neni.......neco sem tam pred mesicem cet ale rek sem si ze to skusim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJSmajlo Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Je to škoda .. co se dá dělat ale příště už bude vědět :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 a priste nedavej topic s nazvem..Pls Help..nazev ma vyjadrovat problem a ne nazvy typu: Help pls,potrebuji pomoc,rychle prosim atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aku Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 nj ale kdyz bych tam napsal problem tak se mi na to nikdo nepodiva a bude si myslet ze sem pica a neodepisemi..........ale pls help na to se podivaj scim potrebuju helpnout...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 nj ale kdyz bych tam napsal problem tak se mi na to nikdo nepodiva a bude si myslet ze sem pica a neodepisemi..........ale pls help na to se podivaj scim potrebuju helpnout......Neboj, tady jsou lidi dostatecne ochotny....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 nj ale kdyz bych tam napsal problem tak se mi na to nikdo nepodiva a bude si myslet ze sem pica a neodepisemi..........ale pls help na to se podivaj scim potrebuju helpnout......no tak nazev problem je taky celkem divnej..a taky si muzes nechat to tvoje vyjadrovani ,, si budou myslet ze sem pica ,, jestli te neucily slusnemu chovani tak... :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aku Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 njn sorry mami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Lidi jak je možný že jsem UMD film Spiderman 2 na 3.02 OE-B sledoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 njn sorry mamiMyslel jsem, ze chces pomoci :) - v tom pripade by se mozna mel chovat jinak ;)-- a ted k veci, pokud sis to koupil a chces to za kazdou cenu zkouknout, hod si back nizsi FW (nvm jakej je treba na sledovani orig. filmu) --> z OE to jde vzdy ne ? Po zkouknuti muzes zase back na OE.. pochybuji ze se na to budes chtit koukat kazdej den.. BTW jinak ti take doporucuji vice cist :-) (tohle vim i ja a to PSPcko jeste nemam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aku Odesláno Červenec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 njn sry kluci ale proc do me ten wokonator navalil tak ja se branil a ja neim me ten film taky jede ale nejdou iso hry..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 njn sry kluci ale proc do me ten wokonator navalil tak ja se branil a ja neim me ten film taky jede ale nejdou iso hry.....jestli sou to naky novy hry tak upni na 3.40oe-a. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 Lidi jak je možný že jsem UMD film Spiderman 2 na 3.02 OE-B sledoval? urcite je. UMD fily funguju na kazdom ofiko FW. ide len o to, ze zaloha vo formate .iso uz nie ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 j presne tak.. myslim ze to mas takhle.. pokud chces film.. jdi na offic FW (klidne i nizkej), pokud hry, jdi na OE... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Aku
pls pomoc ja si kvuli hrani iso her koupim psp s fw:3.03 eo-c potom si jak magor kopim film spider-man 2 a ono si to napise misto chyby 80020321 tak 80010002 fakt uz me to sere poradte nebo ja to psp rozbiju pac nic uz se mi kupovat nechce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts