skenerz Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Ahoj, na netu jsem viděl jak někdo mněl v nds windows. Neví někdo jak bych ten windows narval na dstt a kde to stahnu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Promin, ale tohle je vtip jak blazen... Jedina moznost, jak nacpat WINDOWS na flashkarty, je vytvorit si SKIN - TEMA - VZHLED, ale nikoli samotny system, co bezi na pc... To by NDS bylo nejrozsirenejsi herni konzoli na svete, a vsichni by jeli na WIN :D Pokud chces tema, tak mrkni sem http://console-forum.net/showthread.php?t=81650 Jinak to holt nelze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 To už tam mám, nedoporučíš aspon nějaké hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Jo a jak nacpu do ds filmy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Moonshell, format dpg... hry si nakopiruj a procti tady tohle forum. Tady davam Lock. Vse tu je receno, staci jen cist a dobre koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skenerz
Ahoj, na netu jsem viděl jak někdo mněl v nds windows. Neví někdo jak bych ten windows narval na dstt a kde to stahnu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts