stevens129 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Ahoj potřeboval bych poradit jak spojit dva iso. soubory neboli dva party jeden návod jsem tu viděl ale nepochopil jsem ho takže pls sem nebo do pm mi napište podrobný postup aby to chápal i ''lamer'' jako já :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 neni to náhodou RAR ? jestli jo, tak se nemáme o čem bavit, jestli ne a je to ISO tak udělali soudruzi v NDR asi chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 ISO je jen jedno Rar/Zip, rozbalíš jeden a extrahuješ, on si pak najde (nebo vložíš cestu) k ostatním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 aha díky moc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stevens129
Ahoj potřeboval bych poradit jak spojit dva iso. soubory neboli dva party jeden návod jsem tu viděl ale nepochopil jsem ho takže pls sem nebo do pm mi napište podrobný postup aby to chápal i ''lamer'' jako já :) díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.