fojta Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 Cavec, budu si kupovat PSPcko a mam takove dilema , nemuzu se rozhodnout mezi cernym a bilim pspckem, a proto se chci zeptat u bilema mam strach ze se na tom casto bude usazovat spina a budu to muset kazdou chvil cistit. pls o vase postrehy a radu.
0 Dark7 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 u bilyho se usazuje trochu spina jen na joysticku jinak vpohode
0 Olaf Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 Mám bílý a v pohodě. Pokud nejsi prase, tak to nijak nevadí. Nijak extra to nečistím, jen fólii na displayi, a PSP jako takový mi přijde, že se moc nešpiní. Jsou na něm sice vidět otisky, ale neni to nic hroznýho. Vpodstatě si toho všimneš jen při detailním pohledu. A bílý je hezčí než černý...podle mě...
0 WItekS Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 No takovejch topiců tu už bylo.... jestli to chceš slyšet tak WHITE je nej. ;)
0 WoKo_O Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 taky bych chtel white ale to uz je jedno..:) asi si nekdy koupim white kryt..
0 kachnak Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 cerne :) black 4ever!jedine cerna :)
0 tmatura Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 kup si černý, je hezčí. vím o čem mluvím mám i bílý
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 je to na vkusu IMHO... jinak je samozrejme ze cerna spina bude lepe videt na bilem (a jaka je vetsinou spina) - ale jak uz tu lidi psali, jako u vsech veci zalezi na tom jak se o to staras a jakejma rukama na to sahas :) - jinak pokud jses malir, tak se ti asi vice zase hodi bile :D :D :lol:
0 Skyt Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 ja mam cerny..sice vypada hezky, ale jsou na nem videt otisky i kdyz je nehledas..kdybych si mohl vybrat, sel bych do bilej
0 WItekS Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 No....já bych spíš řek, že jestli vám jde o špinění, neo o patlánání, tak je to horší na black... a snad nikdo neni takový prase, aby na PSP hrabal s rukama od něčeho co barví...
0 fojta Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 kup si černý, je hezčí. vím o čem mluvím mám i bílý dobře ty xD
0 h0mer Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 Tohle by sis měl rozhodnout podle sebe a nenechat si radit :D 4ernej radí ten kdo má černej a naopak :P
0 corvette Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 Ja mam bily a vem si radsi cerny
0 WItekS Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 corvette: mohl bych vědět proč?
0 corvette Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 nvim uz je to moc okoukany...pste se mi ted libi cerna nevim proc driv se mi libila bila
0 Ski Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 Nejlepsi je WHITko :) Mam a sem spokojen :)
0 Capricorne Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 Ehm, kolikaty je to topic jestli cerne nebo bile ? Dej hledat .... btw. bile
0 sAintRK Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 Mam cierne ale cel by som biele je to krajsie aj take vzacnejsie lebo cierne ma kazdy 2hy ...
Otázka
fojta
Cavec,
budu si kupovat PSPcko a mam takove dilema , nemuzu se rozhodnout mezi cernym a bilim pspckem, a proto se chci zeptat u bilema mam strach ze se na tom casto bude usazovat spina a budu to muset kazdou chvil cistit. pls o vase postrehy a radu.
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts