ulrike Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Potřeboval bych poradit jak mám docílit abych měl zaškrknuto pololožku Random Padding, čímž by se mi následně odškrklo iXtreme Compatible??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Tenhle program už nepoužívej ( takže to neřeš ) - je zastaralý a už ho snad ani nikdo nepoužívá . Na kontrolu isa je nejlepší ABGX 360 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulrike Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Jenže mě to pak nefunguje, když to nemám zde vše odškrkané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 To je normální. Ale Abgx dokáže kromě kontroly i podobné věci opravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulrike Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 V Abgx jsem to projížděl, nechal jsem tam vše jak je nastaveno. Ale potom v Mulleteru to odškrklé pořád nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Už se na ten Mulleter vykašli. Projeď hru v Abgx a postni výsledek. A ještě napiš info, o jakou hru se jedná a jakou máš verzi flashe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Já už Mulleter dávno nepoužívám a myslím si , že by ti to mělo fungovat i když to odškrtlé mít nebudeš . Prostě ten program nepoužívej a neřeš to . Jestli ti to nefunguje , tak je problém v něčem jiném . Přečti si PM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulrike Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Já už Mulleter dávno nepoužívám a myslím si , že by ti to mělo fungovat i když to odškrtlé mít nebudeš . Prostě ten program nepoužívej a neřeš to . Jestli ti to nefunguje , tak je problém v něčem jiném . Přečti si PM . Bohužel to musím řešit, zkusil jsem to a nefunguje to. Mohl by mi někdo poradit konkrétně? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Zkontroluj tu hru přes ABGX a postni sem screen, jestli tam bude nějakej problem, tak ho zjistíš přes něj, mulleter je už zbytečnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Další , kterej nestojí asi o naše rady a bude si trvat na svým . Co kdyby jsi nám sem hodil screen z ABGX a přestal už s tím Mulleterem , když ti říkáme , že se už nepoužívá ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulrike Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Další , kterej nestojí asi o naše rady a bude si trvat na svým . Co kdyby jsi nám sem hodil screen z ABGX a přestal už s tím Mulleterem , když ti říkáme , že se už nepoužívá ?? Ale ne za Mulleterem si nestojim, jen jsem na něj byl zvyklej a vše podle něj kontroloval. Oproti Abgx se v něm vyznám. Dole je ten screen... Nevím co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Abgx podle screenu hru rovnou fixnul, ted už by měla být funkční :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Mělo by to být v pořádku . Raději se nauč používat ABGX - když je to takhle vše zelené , tak je to dobré. Myslím , že ti to neukazuje v Mulleteru proto , že se už nepoužívá a databáze není aktualizována . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulrike Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Zkusil jsem to a jede to. Děkuji moc za rady. Mám ještě jiný problém, v přiloženém screenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Tak tohle ISO spíš vypadá, že je poškozený, jaká je to hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulrike Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Rumble Roses XX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Chyby v samotných datech neopravíš, není kde brát informace. Zkus zkontrolovat, jestli se třeba neobjevila chyba při rozbalování, občas mohou vadné sektory na HDD udělat podobnou paseku, ale moc bych nedoufal. IMO bych se spíš snažil sehnat hru z jiného zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ulrike
Potřeboval bych poradit jak mám docílit abych měl zaškrknuto pololožku Random Padding, čímž by se mi následně odškrklo iXtreme Compatible??? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.