Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pude eště rozchodit?

Otázka

Odesláno

mám takovej menší/větší problém ... když jsem robil s Flash_Agent tak jak jsem to vypnul chtěl spustit psp...a nenaskočí xmb...jenom se furt rožíná s zhasína obrazovka... a když chcu spustit recovery menu tak do něj najedu a okamžitě se mi ypne psp...dá se to eště rozchodit? nebo můžu rovnou vztít šroubovák a rozprodat? záruku už nemám...

3.40oe-a kdyby se někdo ptal...

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

vytahni si kartu , strc ji do ctecky v pc ale neformatuj ji , smaz si pluginy a homebrew ... pak si dej do psp slozku recovery podle tohoto navodu :

1. Stiahnite Recovery zložku: Download 1 / Download 2.

2. Zložku RECOVERY prekopírujte do "X:\PSP\GAME\"

3. Stiahnite 1.50 UPDATE

4. EBOOT.PBP premenujte na UPDATE.PBP a prekopírujte do "X:\PSP\GAME\RECOVERY\".

5. Zapnite PSP v Recovery Mode.

6. Zvo?te položku "Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP" a stla?te (X).

7. Vypíše sa Vám tam nejaký fialový text. Potvr?te s (X).

8. Máte opä? 1.50.

Najdes ho tady trochu nize :

http://www.pspzone.sk/readarticle.php?article_id=17

Zkus a uvidis

• 0
Odesláno
vytahni si kartu , strc ji do ctecky v pc ale neformatuj ji , smaz si pluginy a homebrew ... pak si dej do psp slozku recovery podle tohoto navodu :

1. Stiahnite Recovery zložku: Download 1 / Download 2.

2. Zložku RECOVERY prekopírujte do "X:\PSP\GAME\"

3. Stiahnite 1.50 UPDATE

4. EBOOT.PBP premenujte na UPDATE.PBP a prekopírujte do "X:\PSP\GAME\RECOVERY\".

5. Zapnite PSP v Recovery Mode.

6. Zvo?te položku "Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP" a stla?te (X).

7. Vypíše sa Vám tam nejaký fialový text. Potvr?te s (X).

8. Máte opä? 1.50.

Najdes ho tady trochu nize :

http://www.pspzone.sk/readarticle.php?article_id=17

Zkus a uvidis

a jak to asi ma udelat kdyz mu nejde recovery.?? to Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP musi spustit v recovery..a kdyby to nahodou spustil tak newis jestli se mu psp nevypne pri dg..ale to uz je stejne jedno..tak i tak je to psp asi v riti..

• 0
Odesláno
mám takovej menší/větší problém ... když jsem robil s Flash_Agent tak jak jsem to vypnul chtěl spustit psp...a nenaskočí xmb...jenom se furt rožíná s zhasína obrazovka... a když chcu spustit recovery menu tak do něj najedu a okamžitě se mi ypne psp...dá se to eště rozchodit? nebo můžu rovnou vztít šroubovák a rozprodat? záruku už nemám...

3.40oe-a kdyby se někdo ptal...

co si delal s tim flash agentem.?? jestli si delal misto ve flash a vypnul psp tak se nedivim ze mas takovyhle problemy...kazdopadne si myslim ze uz ti nic nepomuze kdyz ti nenajede recovery..
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu