denis.941 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 prosím vás potřebuju pomoct mám bbc 2 a dostal jsem ktomu VIP code ten jsem použil a vše vpoho ale pak mi přestal fungovat ps tak jsem ho dal do opravy a ti mi zavolali že nejde opravit a že mi pošlou nový tak mi přišel chci si zahrát bbc 2 napíšu znovu VIP code ale tentokrát mi to píše že ko byl už použit co mám teď udělat? přihlašuju se na stejný účet jako na starem ps tak nvm proč to nejde prosím pomůžete?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 neaktivovalo se to nahodou na EA ucet? prihlasujes se na ten spravny ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Já si myslim, že se to váže na save data hry na konzoli, tzn ty, které nejdou přetáhnout z konzole (rozbité). A protože se VIP kód stává po zadání nefunkčním, musíš si novej koupit. Je to moje teorie, ale sedělo by to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.