Mike55 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Ahoj. Hledám online hráče, kteří chtějí se mnou spolupracovat ve Freerom případně v jiných online modech. Hledám spolehlivé hráče, především s volným časem o víkendu, ale mužeme se domluvit i na jindy.Takže kdo chce, at sem napíše. 394-576-642 Naige55 Pište ve tvaru: Hlásím se, s headsetem/bez headsetu, PSN: .........., budu schopen hrát(kdy)....... Přihlášení hráči 1. Mike55 - S Headsetem - PSN: MikeyCZ - Zakladatel online lobby 2. wrout - S Headsetem - PSN: wroutone 3. amon_r3_ - Bez Headsetu - PSN: amon_r3_ 4. Duuku - Bez Headsetu - PSN: Duuku_cz 5. zdenur - Bez Headsetu - PSN: ZDENUR 6. Luckass - Bez Headsetu - PSN: Luka8102 7. H0W3N - S Headsetem - PSN: HOWEN6 8. Marwa - Bez Headsetu - PSN: MarwaCZ 9. Araym - Bez Headsetu - PSN: Ondrass90 10. Toniik - Bez Headsetu - PSN: Mauglii 11. Zelvak23 - S Headsetem - PSN: Zelvak23 12. lubikjebos - Bez Headsetu - PSN: lubikjebos 13. CHheVvy - Bez Headsetu - PSN: CHheVvy 14. tomaskalecky - Bez Headsetu - PSN: tomaskalecky 15. Shadow222 - Bez Headsetu - PSN: Biobarr 16. LegionCZE - S Headsetem - PSN: legionCZ 17. cQnne - Bez Headsetu - PSN: cQnne 18. Rocko - Bez Headsetu - PSN: Tullvan 19. krejza - Bez Headsetu - PSN: KrejzA 20. Kaulyjunior - Bez Headsetu - PSN: Kaulyjunior TOPIC SLOUŽÍ PRO DOMLUVU A RADY OHLEDNĚ ONLINE HRANÍ. NESPAMUJTE ZDE A JSTE VÍTÁNI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Já se hlásím,ale bude to trochu dýl po vydání. Čas bude ve všední den okolo 17:00 do 20:00 ++ , o víkendech záleží jestli budu doma nebo ne,pokud ano tak po celej den :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Jasný, už jsme si psali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 zrovna sem chtel nejaky takovyhle tema sam zalozit :).. tak si me kdyz tak pridejte.. ja mam volno prevazne o vikendech.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Taky se hlasim, hra dorazi z JRC doufam v patek. Momentalne mam volno hlavne o vikendu (plati tak do pulky cervna pak uz buh vi jak to bude :) ) Edit: jsem zatim bez HS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenur Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 čau, klidně bych do toho šel, ale chci si nejdřív užít SP, takže až krapet později, ale klidně si mě zatím přidejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Stránka Aktualizována. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Hlásím se, bez headsetu (zatim jsem nemel potrebu), PSN: Lukas8102, budu schopen hrát víkend, pracovní dny od 19h vetsinou. Ale určitě mám zájem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 hru bych měl mít v pátek, rád s Vámi někdy online zahraji, ale přeci jen si dám nejdříve singleplayer, neříkejte mi, že Vy se vrhnete rovnou na online :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Tak to tak vidím, že budu mít Headset jenom já a HOW3N...jinak samozdřejmě, že si první zahrajeme všichni single, ale až se otrkám, tak se vrhnu na mulťák. Jinak pro všechny, PSN máte v prvním postu, tak si všechny postupně přidejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Hru mám předobjednanou z anglie a každým dnem by mi měla přijít, multiplayer bych rád vyzkoušel, takže si mě kdyžtak přidejte PSN: MarwaCZ, headset prozatím nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Ano. Pro všechny. Naplnil se první tým, ale jelikož Rocko nemá ještě ani PS3 ani RDR, muže ho někdo nahradit. Takže se hlaste dále. Pro všechny co se zde již přihlásili: Prosím přidejte si všechny co jsem zde zadal, také i mě. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Už mám hru doma, teď jsem ji hrál asi hodinku. Klidně nějaký online mod dám, headset nemám. těžko říct dobu, kdy jsem schopen hrát. dejme tomu každý večer, ale nevím, jak bude čas. můj nick je wroutone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Výborně. Mě přijde až v pondělí bohužel. Přidejte si všichny lidi co jsou v prvním postu. Zatím se mějte. Samozřejmě přihlášky do dalšího týmu stále platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Nazdar, tak uz to mam doma, taky si nejdriv projedu singl, ale multiplayer s vama rad zkusim... headset nemam, a nick: Ondrass90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 tak jsem hrál včera asi 2 hodky multák a musím říct, že mě to dost zklamalo, vyzkoušel jsem hodně modů, ale všechno je to až moc podobné GTA IV, kde ten MP stál za PRD, nejvíc mě asi štve strašně nízké rozpětí sestivity střelby a k tomu automatické míření, které je nastavené ve všech modech, nechápu, proč tu není alespoň lobby, jako v GTA IV, nadruhou stranu se mi moc líbí freeroam, kde s partou přátel musí být kupa zábavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 HOW3N. Však samozdřejmě, že budeme hrát FreeRoam, proto tu je tenhle topic. Jinak odkud jsi objednával že už hraješ? Z Česka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 jj, měl jsem předobjednávku a pak osobku na gameexpres.cz za 1300 i se zlatýma zbraněma... vůbec si nestěžuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Jo, to já jsem jí sehnal z UK za 900,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 ted jestli ti to čekání za ty 400 stálo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Myslím, že ano. Zase tak nespěchám, raději si počkám o 3 dny déle a mužu si k tomu koupit ještě nějakou starší hříčku =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Dnes mi konečně přišla hra, takže jsem už k mání na multiplayer - stačí jen napsat a můžeme se domluvit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Jop. Dal bych to někdy o víkendu. To by všem měli hry dojít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 já jedu v sobotu ráno pryč, tak jedině v pátek večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Jo. Nikam nespěcháme. Hra mi dnes přišla. Všichni si v klidečku užívejte singleplayer a pak se vrhneme na online buřby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.