David50G Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 čaute chtěl bych z měho GEN-D3 dát na nějaký měnší abych mě to pustilo na PSN(nemám účet v psp uložený,takže mě to nepustí ani s psnloverem atd)mohl by mi někdo poradit díky(návody jsem se díval nechci to posrat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 assasincread Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 je tohle psp flash? jestly jo ta flahne mi někdo psp prosím mám slimku 2004 G a pod baterii mám kod 8B heeelp meeeeeee pls!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 G = 3.95 (TA-088 / TA-088v2) G = 4.01 (TA-088v3) jednu s těchto máš u první můžeš udělat flash normálně a u té druhé musíš udělat chickhena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 čaute chtěl bych z měho GEN-D3 dát na nějaký měnší abych mě to pustilo na PSN(nemám účet v psp uložený,takže mě to nepustí ani s psnloverem atd)mohl by mi někdo poradit díky(návody jsem se díval nechci to posrat ) http://console-forum.net/showthread.php?t=31542 je tohle psp flash? jestly jo ta flahne mi někdo psp prosím mám slimku 2004 G a pod baterii mám kod 8B heeelp meeeeeee pls!!!!!!!! http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 už jsem to udělal asi před týdnem je to jednoduché ale i tak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
čaute chtěl bych z měho GEN-D3 dát na nějaký měnší abych mě to pustilo na PSN(nemám účet v psp uložený,takže mě to nepustí ani s psnloverem atd)mohl by mi někdo poradit díky(návody jsem se díval nechci to posrat )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.