By Dawe Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 cs, Když jsem dostal ban, ....stáhl sem si Mass Effect 2, ale má 2 dvd, mám vypáli obě? nebo nainstaluje se mit to ? má to vůbec cenu ? :D ThX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Pokud vim, tak u Mass Effect 2 se hra na HDD neinstaluje, normálně hraješ a až se dostaneš do určitý části hry, bude to vyžadovat disk 2, vložíš a hraješ dal. Jinak i kdyby se to chtělo naistalovat na HDD, tak stačí aktualizovat NXE na 9199 a možnost instalace her na HDD se ti vrátí zpět, takže určitě stáhni a vypal :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Upresnim Kennyho: ME2 (2DVD) nevyzaduje instalaciu na HDD...ale samozrejme si ME2 mozes instalovat na HDD, aj ked ta v cca. polovici hry vyzve na vymenu druheho DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
By Dawe
cs, Když jsem dostal ban, ....stáhl sem si Mass Effect 2, ale má 2 dvd, mám vypáli obě? nebo nainstaluje se mit to ? má to vůbec cenu ? :D
ThX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.