By Dawe Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 cs, Když jsem dostal ban, ....stáhl sem si Mass Effect 2, ale má 2 dvd, mám vypáli obě? nebo nainstaluje se mit to ? má to vůbec cenu ? :D ThX Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 Pokud vim, tak u Mass Effect 2 se hra na HDD neinstaluje, normálně hraješ a až se dostaneš do určitý části hry, bude to vyžadovat disk 2, vložíš a hraješ dal. Jinak i kdyby se to chtělo naistalovat na HDD, tak stačí aktualizovat NXE na 9199 a možnost instalace her na HDD se ti vrátí zpět, takže určitě stáhni a vypal :). Citovat
0 trezzor Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2010 Upresnim Kennyho: ME2 (2DVD) nevyzaduje instalaciu na HDD...ale samozrejme si ME2 mozes instalovat na HDD, aj ked ta v cca. polovici hry vyzve na vymenu druheho DVD. Citovat
Otázka
By Dawe
cs, Když jsem dostal ban, ....stáhl sem si Mass Effect 2, ale má 2 dvd, mám vypáli obě? nebo nainstaluje se mit to ? má to vůbec cenu ? :D
ThX
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.