diddy1468624839 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Zdarec pred mesicem sem se zacal divat na serial BLEACH stahuju ho z youtube pres program atube catcher a od 53. dilu mne to pak nejde v PSP spustit a mam to ve formatu MP4.Poradi nekdo pls jak to mam spravit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Zdarec pred mesicem sem se zacal divat na serial BLEACH stahuju ho z youtube pres program atube catcher a od 53. dilu mne to pak nejde v PSP spustit a mam to ve formatu MP4.Poradi nekdo pls jak to mam spravit?? proste spatnej format... prekonvertni znova amrkni resli davas mp4 v rozlisnei s avc... mozna si to nechtene zmenil edit> esli mas rad AMV tak ser na bleach a mrkni na Death Note, to je best amv:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 to ze to je v MP4 nic neznamena,mas to ve spravnym rozliseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 diddy1468624839 Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 No pise mi to Unsupported Data mozna to bude tim rozlisenim ale nwm jak to rozliseni zmenit :d. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Spatne rozliseni ja mnel handgover a nesel pustit - upravil sem rozliseni a bylo to alebo mas pojebanej program ze ti to nestahuje obsah serialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 diddy1468624839 Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 A jak si upravil to rozliseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 diddy1468624839 Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 No uz je to dobry stahl sem si novejsi verzi toho programu a tam to rozliseni zmenit slo. Davam vsem thnaks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
diddy1468624839
Zdarec pred mesicem sem se zacal divat na serial BLEACH stahuju ho z youtube pres program atube catcher a od 53. dilu mne to pak nejde v PSP spustit a mam to ve formatu MP4.Poradi nekdo pls jak to mam spravit??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.