Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

neni dosaženo 1080p

Jiqer

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mam nastavený jako výchozí rozlišení 576i, 720p, 1080i a 1080p.........

hry,co maj jen 720p jedou v 720p

assassins 2 ma 720p, 1080i a 1080p, ale jede jen v 720p

tak sem odskrtnul v nastaveni display v psku 720p a 1080i a ponechal sem jen 1080p a 576i a assassins jede v 1080p, ale hry, ktery maj 720p jedou jen v 576i

to budu muset pokaždý přepínat či co?? to je padlý na hlavu, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

tak sem zjistil, že to blbne jen zatim u toho assassina 2.. red faction guerrila mi jeden normál na 1080p.. tak nevim, co je v tom za chybu... ale díky, žes mi poradil..

tak i dragon age: origins, který podporuje 1080p jeden jen v 720p, a když sem nechal zaškrtnutý 576i a 1080p, tak se mi dragon seknul v úvodním intru...... :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Protože Red FAction má 1080p nativní rozlišení,a le AC2 a DA mají 1080 pouze upscalovaný.

mohl bys mi to prosím nějak vysvětlit, co je nativní a upscalový rozlišení? je možný, že u toho DA a AC je hezčí obraz při 720p, který to tam bere normálně, než to 1080p, který se musí přepnout?

Odkaz ke komentáři

• 0
Nativní rozlišení znamená, že ta hra samotná je v tomhle rozlišení. Upscalovaný znamená, že hra samotná má "pouze" 720p (nebo jiný) a obraz je převeden na 1080p

takže upscalovaný je uměle vytvořený, pochopil sem to správně?? a pokud jo, tak nativní rozlišení je lepší, než to upscalový, že? díky moc... jo a prosim tě, měl bys seznam her, který bys mohl sehnat?? měl bych zájem.. pokud můžeš, písni mi to na mail Jiqer@seznam.cz je tam Q ne G, lidi si to pletou.. děkuju

!!! a označení toho upscalovanýho rozlišení je tou černou tečkou, že?? jo a ještě AC2 podle toho ozančení má upscalovaný jen 1080p, ale 1080i myslim, že je nativní...

Odkaz ke komentáři

• 0
xbox360 má většinu her taky ve 720p a na 1080p to automaticky upscaluje, což ps3 nedělá.

Mě PS3 při defaultním nastavení video out HDMI (automatic) vše převádí na 1080i. Což je odpovídá schopnostem mojí TV (HD ready)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ono je možná lepší to nechat v nativním rozlišení, třeba AC2 vypadá v nativním lépe než při upscalu, teda aspoň mam ten pocit. Moc her FullHD nepodporuje, jediná hra, kterou mám a je FullHD je MGS4 a na krabičce je napsano 720p :D

Jo a 1080i u AC2 taky nemuze byt nativni.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud by vás to zajímalo, tak zde jsou nativní rozlišení vybraných her (vůbec zajímavé čtení, když umíte anglicky, přečtěte si celé téma):

http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1113342&postcount=2

A mimochodem, výňatek:

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriot = 1024x768 (2xAA, temporal)
takže ne, MGS4 není rozhodně full HD.
Odkaz ke komentáři

• 0

Tak v tom případě to musej nastavovat vývojáři už ve hře, jestli se to má automaticky upscalovat, nebo ne. Mám zatržené v PS3 všechna rozlišení - AC2 běží v 720p - žádný upscale. MGS4 - Běží 1080p - takže nejspíš automatický upscale, ale to nativni 1024x768 mi připadá teda hodně divný.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu