floda Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 konečně mám custom firmware 3,30-OE-A. dělal jsem to z 2.5->1.5->3.30-OE-A, potřebuju poradit ,jestli můžu kdykoliv formátovat pamětovku, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Mužeš.........Všechno je ve FLASH paměti PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 floda Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 lock ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 lock ............ nech si tyhle prispevky typu loool..:roll: edit:radsi si to zmenil na lock.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 woko ty seš úplně mimo lock tam byl od začátku :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 omg o co ti ide ??? problem vol vyrieseny tak som napisal lock . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 omg o co ti ide ??? problem vol vyrieseny tak som napisal lock .vis ze bych rek ze sem tam videl loooool....tak to sry chlape..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 neva chybicka sa stala pohoda ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
floda
konečně mám custom firmware 3,30-OE-A. dělal jsem to z 2.5->1.5->3.30-OE-A, potřebuju poradit ,jestli můžu kdykoliv formátovat pamětovku,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts