cukrik Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Dobrý den.Chtěl jsem se jen zaptat.Jde připojit můj notebook přes bluetooth k ps3?Mám pocit, že na mojí ps3 se tam ukazal jednou disk ale po druhé jsem ho tam už neviděl.Jde to nějak?Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Přes bluetooth pokuď vím ne ale dá se přes LAN tzn pomocí switche nebo routeru (ne přws Wi-fi), když to budete mít propojené použijete program PS3 Media server viz. http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list zapnete jej a pak se Vám zobrazí váš HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrik Odesláno Květen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Mně jde jen o to jestli můžu nějak pouštět filmy z jiného disku, protože když napojím disk přes usb, tak mi to nefunguje.Chtěl bych to aspoň nějak takhle ať nemusím tahat zbytečně filmy v HD kvalitě no ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Mně jde jen o to jestli můžu nějak pouštět filmy z jiného disku, protože když napojím disk přes usb, tak mi to nefunguje.Chtěl bych to aspoň nějak takhle ať nemusím tahat zbytečně filmy v HD kvalitě no ps3 Nefunguje, protože nemá správný formát, souborový systém musí být FAT32. Ten mediaserver je lepší řešení, protože dokáže převádět i formáty pro PS3 nerozluštitelné, jako je MKV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrik Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Takže wifi router mi nepomůže taky jo?To se mi kupovat neche jsou to pro mě zbytečně vyhozené peníze.Není ještě jiná možnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Takže wifi router mi nepomůže taky jo?To se mi kupovat neche jsou to pro mě zbytečně vyhozené peníze.Není ještě jiná možnost? Ja pouzivam PS3mediaserver přes WiFi a nemam rozhodne problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 přs Wi-fi jak ? já to teda nezkoušel ani jedou to rovnu přes kabel kvůli rychlosti ale jestli to lze i přes wifi tak mě zajímá jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Mam PS3 i PC přes WiFi router, nemyslel jsi ze bych je mel propojené Adhoc, podle mého by to ale slapat melo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrik Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Byl bys tak laskav a pomohl mi to dát nějak dohromady?Třeba přes skype nebo icq?Moc tomu nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 jo jasně takhle jo přes wifi router samozřejmě to jo, jestl chceš help skype ulba2005 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrik Odesláno Květen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Díky moc za ochotu ULBA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 no problem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 nevíte proč mě ps3media server nemaká na Windows 7 reps spustí se atd ale cca po 20 minutách filmů se mě ukáže že přístup k internetu není k dispozici a pak už to nestreamuje ani do ps3 jsem připojenej přes lan ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 zkus tuto nejnovější verzi http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/detail?name=pms-setup-windows-1.20.409-BETA.exe&can=2&q= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 nová verze nepomohla ale nový ovladač síťový karty ano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 ahoj pomohl by i me nekdo s mediaserverem kdyztak icq je 460370732 diky moc by mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.