Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Acer aspire one 531h - Ntldr is missing


merkurer

Otázka

Zdravím všechny a naléhavě Vás prosím o pomoc. Mám netbook - acer aspire one 531h - a řekl jsem si, že si zavedu dva systémy na jeden v acronisu rozdělený hdd. (mělo se jednat o xp homeka které jsou k tomu a win7). Tak jsem si zapl acronisa a že dám rozdělit hdd na dva (tomu jednomu jsem přidělil 30gb na win7). Když se mě to již ptalo jaký typ to má být (toho druhého hdd), tak jsem zvolil AKTIVNÍ. Noťas se typicky restl a začala se provádět operace, vše proběhlo úspěšně, jenže když se restl aby mohly nabootovat xpéčka tak se ukázala černá obrazovka NTLDR IS MISSING a klávesy kterými to restartovat. Restart nepomohl, koukl jsem se tedy do biosu, jestli náhodou není na bootování nastaven ten prázdný nově vytvořený aktivní oddíl. NE. Vše bylo tak jako doposud - Ideo:Hitachi.... a na druhém místě Ideo2 ( Vím jistě že to je oddíl s erecorvery zálohou systému). I kdyź jsem to nastavil na ideo2 tak pořád stejná hláška. A Ta největší sranda na konec - když jsem si řek, že zapnu tedy erecorvery a přehraji soubory operačního soubor tak ať mačkám jak mačkám před naskočením téhle tabulky F12 tak nic! Ani erecorvery již nereaguje ! Prosím poraďte, budu vdéčný za všechny odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Díky moc, ale musím se přiznat že až tak sběhlý v aj abych toto přelouskal nejsem a přes translatora by to nadělalo paseku :D A zdá se mi že to není návod jak sprovoznit acronis disk suite director bootovatelným z flashky nýbrž něco i image flasky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak se mi zas neco pekne nepovedlo x( delal sem vse podle navodu na jejich strankach ale vzdy kdyz dam v acronisu vytvorit bootovatelne medium a tu flashku tak to ukaze ze neni dost mista aje tam 7.89 gb (cela prazdna), nevite co s tim? Nebo bootovatelne jsou jen do 4gb?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

díky moc za věnovaný čas a všechny užitečné rady ! :) Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si stáhl ubuntu, vytvořil bootovatelný flashdisk a v gpartu přepl na boot. oddíl ten s winama :) Vše šlape tak jak má. Díky. LOCK PLEASE !!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu