Jim Beam Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 ty ventilatory musis natocit smerem do tech pistal...potom se doporucuju portnout k nejblizsimu kamenu a od tam v kruhove mistnosti vyletet dostanes se ke spodni casti tech pistal a tam ji musis vlozit a potom uz to snad zmaknes ;) a uzij si to co bude nasledovat :D ja sem se s tim drbal skoro hodku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 heh,dikes,uz to mam :D ...no a ten vtacik...tak ten bol kruty :DD (hram na normal)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 taky na normal a dal sem ho na podruhe ale vsecky potionky padnuly a bylo to tak tak protoze sem nemel zadnej item proti tomu kriku jeho + naprosto nejsem schopnej zvladnout flash guard :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Dobrý den tato hra mě velice zaujala (jsem podruhé ve water temple a du za drakem...:D Jenže sem se trochu stratil...) Tia je uplná p*ča.:ziped: A chtěl jsem se zeptat jaké jiné díli série jsou... NAšel jsem dva - ys vs sora no Kiseki Alternative saga, vypadá to jako YS,ale víc cool :cheesygrin: Jenže je to JP... a pak nějakou starší asi z roku 2008, ale tu jsem ještě nehrál... + ještě má vyjít YS Chronicles to někdy 2011... existuje ještě jinný díl v Angličtině??? Děkuji Dragonin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Dragonin: pozri si v tomto topicu tusim piatu stranu ,tam to s jednym chalanom preberam ;) ked nie piatu ,tak stvrtu stranu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucma_CZ Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 hoj lii...potrebuju poradit...jsem v moon temple a tam sou ty krystaly...bariery sem prolomil,ale jakk tam je ten mesic,tak se mi daji schody dolu ale je u toho dira tak se pres to nemuzu dostat...poradi nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 zdravim!tiez potrebujem poradit (opat :D ) ...takze podstate ani neviem ,kde som ,ale mam 7 postav a na mape 3 zastavky ,ze kam mam ist..vsetky teleporty sa mi zrusili a objavuju sa odznova..som hned po tom ,ako som objavil to skryte mesto...neviete poradit pls??som pri jednej vlajke (na mape) ,ale neviem co dalej :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Pls pánové vrátil jsem se k Ys seven a teď sem se dostal k bodu kdy jsem porazil Vodního draka a začal svítit oltář ve skrytý vesnici, ale nejsem si jist kde zjistit jak se dostat k moon dragonu... Prosím poraďte... Dragonin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 maco1988: Čoveče já jsem to dohrál, ale i tak si nepamatuju co máš přesně dělat na tomhle místě... Ale já jsem chvíli sám nevěděl...viz. můj předešlí příspěvek... Našel jsem ovšem stránku s Tutoriálem... Jestli umíš trochu anglicky tak se koukni... http://guide4gamers.com/psp-guide-ys-seven THX potěší. Dragonin PS: V úterý vyjde novej YS!!!!!!!! Jupíí!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvacek Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Zasek sem se u questu kterej mam z Iska village kde mam na mapě tři vlaječky(jedna poblíž Kylosu druhá u segramu a třeti v acient tree)a plno spolubojovniku(Adol,mustafa, elk, dogi,Mishera,Geis, a potom u acient tree se ke mne přida sigroon) ja nevim kam dřiv šel sem ke kylosu a tam je barikada a v acient tree sem nenašel to misto kde je vlaječka prosim moc o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 vvacek: presne tam som sa zasekol aj ja :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.