Raiton09 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 čaute chtěl bych se zeptat jestli na psp používáte folii na dysplay a popřípadě jakou s tím máte zkušenost váhám jestli si mám koupi díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 S fólií se ti displej nepoškrábe, ale zas se na to dost chytá prach. Pokud máš kvalitní, tak ani nepostřehneš, ze ji na displeji máš. Je to dobrá věc. Ja osobně ji teda nepoužívám, stačí mi pořádný pevný pouzdro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 pokud používáš psp i venku a bereš ho všude tak si ji pořiď. Mám ji též, ale mám ji už poškrábanou ale nejde moc vidět že ji mám přilepenou na displeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raiton09 Odesláno Květen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 pokud by měl ještě někdo další nějaké názory a zkušenosti at napíše budu jen rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Raiton09
čaute chtěl bych se zeptat jestli na psp používáte folii na dysplay a popřípadě jakou s tím máte zkušenost váhám jestli si mám koupi díky za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.