kossi Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Cus vsem, potreboval bych poradit, mam hru traxxpad a Rome, mam firware 3.03 OE-C a hlasí mi to chybu 80020148, přes recovery to nejde opravit, tak nevím, může mi někdo poradit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 nízkej firmware..musíš na vyšší..minimálně 3.30 OE-A :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dooky Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 ale dej si rovnou 3.40 oe-a rulez :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kossi Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 nízkej firmware..musíš na vyšší..minimálně 3.30 OE-A :thumbup: A jak to mam udelat? nemam tedka moc casu hledat nejaky veci, diky za radu, ale tedka sem se tomu dlouho nevenoval, takze sem nak mimo, mohl bys mi hodit nakej odkaz PLS jak na to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kossi Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Ahoj diky za radu, A jak to mam udelat? nemam tedka moc casu hledat nejaky veci a tedka sem se tomu dlouho nevenoval, takze sem nak mimo, mohl bys mi hodit nakej odkaz PLS jak na to?? A jekaje je nej firm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=6527 3.40 OE-A... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kossi Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=65273.40 OE-A... Diky moc ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kossi
Cus vsem, potreboval bych poradit, mam hru traxxpad a Rome, mam firware 3.03 OE-C a hlasí mi to chybu 80020148, přes recovery to nejde opravit, tak nevím, může mi někdo poradit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts