David50G Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 JDe nějak udělat abych mohl hrát s kámošem psx hry mp třeba mám army mena a jak jsme byly málý tak jsme to pařily na psx tak mě napadlo na psp Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 ted sem nepochopil co je to psx .. xD mno ale jesli ces hrat hry MP .. tak musis mit hru ktera ma AD-HOC .. a tam nekdo zvas vytvori hru a druhy se pripoji .. ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 psx= První play station Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Jde to pomocí Hb aplikace iRshell.. viz tutoriály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
JDe nějak udělat abych mohl hrát s kámošem psx hry mp třeba mám army mena a jak jsme byly málý tak jsme to pařily na psx tak mě napadlo na psp Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.