PodFuck3r Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Hledám hru podobý "Sniper Elite" nevíte o nějaké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Tedka někdy má vyjít Sniper: Ghost Warrior :) uvidíme jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 já bych spíš něco co už vyšlo a aby to nemělo extréémní nároky je to pro tátu na slabší PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Nikdo nevÍ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 refresh........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 já mam origo , prodám ti to chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 čeho origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 ne nic jinýho jako sniper elite není .... origo myslel asi to sniper elite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 jo sniper elite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 jo sniper elite proč myslíš že bych to chtěl?.... nechci,zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 ja nevím ty lamo , protože se asi na to ptáš to je demence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 ja nevím ty lamo , protože se asi na to ptáš to je demence Hledám hru podobý "Sniper Elite" nevíte o nějaké? demence je na tvojí straně :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 asi těžko , omg tady už nidko neví co říka fakt , on chtěl hru a já se nabídl že mu jí dám a on hned začne vyskakovat:bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 On chce hru podobnou Sniper Elite.. a ne přímo originál Sniper elite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 skus treba sniper: art of victory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 asi těžko , omg tady už nidko neví co říka fakt , on chtěl hru a já se nabídl že mu jí dám a on hned začne vyskakovat:bash::bash::bash: kokote,oni maj pravdu! co myslíš? když scháním hru PODOBNOU sniper elite tak schánim hru PODOBNOU sniper elite!!! a když schánim hru PODOBNOU tak z toho logicky vyplívá že už sem sniper elite dohrál a schánim něco PODOBNÝHO! takže mě original sniper elite bude h hov*u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.