LuK4SO Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 ahoj mám pár poškrábaných dvdcek a prý jsou na to čističky/lesticky... neco takoveho by se mi celkem hodilo pokud stim mate neakou skusenost tak prosim poradte za kazdou smysluplnou radu dam thx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Přímo z poškrábanýma DVD zkušenosti nemám, ale já používám na čištění tohle. Vím že existují ty přístroje, které dokáží vyčistit poškrábáni, ale moc bych jim nevěřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Disc go devil , ten mam v praci a cisti super , i horsi skrabance . Ale samozrejme za kvalitu se takyplati , proto taky stoji dost penez . Pokud mas jen par poskrabanych dvdcek , zajdi do nektere z GAME prodejen , cisteni stoji 50,- za jeden disk . 3 disky jsou za 100,- . Seznam prodejen najdes na www.gamecz.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.