Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

No nevím jak na RB2 ale u GH IV a dalších guitar hero dílů je především ten problém, že tyhle bubny, když se na ně lépe podíváš, tak mají 4 barevné bubínky plus 1 kopák, což je dohromady 5 barev, kdežto GH IV bubny mají 3 bubínky plus 2 činely plus 1 kopák a to je dohromady 6 barev - nevím jestli jsou kompatibilní s GH IV, ovšem jedna barva ti bude chybět... Myslel jsem, že RB 2 už jede taky na šesti barvách, ale asi jsem se spletl...

To že jsou tyhle rock band bubny mnohem kvalitnější je pravda - ty u GH IV stojí za prd, mám tu první sérii a každou chvilku musím něco opravovat nebo pájet, zvlášť když na večírcích do toho lidi buší hlava nehlava :ziped:

Odesláno

Já mám teda bubny z Band Hero a zatím žádná závada, nemůžu si stěžovat :). Nemluvím teď o kvalitě, ale poruchovosti, kvalita RB bubnů bude zřejmě lepší.

Co se týče toho, že RB bubny mají o jednu barvu míň, tak nechci kecat, ale když jsem se díval na určitý gameplaye na YT, tak jsem viděl hrát borce GH: Metallica na RB bubnech a měl tam jen 4 barvy. Předpokládám tedy, že to nějak jde snad změnit v nastavení. Ale jak jsem řekl, nezkoušel jsem to, jen soudím podle videí ;).

Odesláno

Mám tyhle bicí z rock band. Hraju s nima všechny tituly RB i GH. A s těma barvama u Guitar Hero, ano GH bubny mají pět barev a tyhle RB jenom čtyři. Nevím jak, ale hra to pozná, že máte rockband bubny, takže tam automaticky máte jenom čtyři barvy a hra to udělá tak, že ty dva činely u GH bubnů (žlutá, oranžová) se dají do jedný barvy (žlutá). Takže se to dá hrát úplně v pohodě. Jinak bicí jsou fakt kvalitní a třískat do nich opravdu můžete, hraju na obtížnost hard a při nějakých skladbách do nich opravdu řežu! Ono to ani jemně nejde při vyšší obtížnosti a taky je to nuda, když do toho pořádně netřískáte. Bubny to skutečně vydrží, takže pro mě spokojenost maximální.

Odesláno

Já mám Band Hero Set tenhle - http://www.guitarherostore.cz/product.php?id_product=22

Předtím sem měl tenhle RB1 set kterej ste sem dali

K tomu GH/RB kompatibilitě, i ty band hero bubny i rock band bubny jsou kompatibini se vsemi dily GH i RB... kdyz hrajete na GH s rockband bicima tak vidite 4 lajny a kopak a kdyz GH tak normalne 5 lajn a kopak - je to mnohem lepsi, uz ten pocit...

v RB vidite normalne 4 lajny a kopak i na BandHero i RB setu...

Jinak Band Hero bubny jsou citlivy na silu uderu a maji MIDI vstup i vystup(na zapojeni opravdoveho elektronickeho setu) oproti RB setu, ktery se mi zda nekvalitnejsi a hlavne mnohem hlucnejsi, vazne se vyplati koupit si ty Band Hero bubny, je to bomba, na expert na nekterejch songach vypadnes jen kvuli tomu RB setu ale to ti s Band Hero nehrozi ;) Sou vazne takovy divny ty RockBand bici - tezko se to vysvetluje ale hned prvni pocit neni pocit kvality :( (to si pamatuju o Vanocich prvne :D)

EDIT: Tady máte video kde hraje na GUITAR HERO(stejné jako Band Hero - jen v Evropě jiný vzhled)

http://www.youtube.com/watch?v=Su11NeJDLMw&feature=related

a tady ta samá písnička v té stejné hře ale s Rock Band setem(nejspíš nemá RB1 set - tohle by na něm nedokázal :D - nejhorší vadou je kopák :()

http://www.youtube.com/watch?v=3ckJP-b3Dzg

tady video s Ion Drum rocker (stojí 300 dolaru XD)

Youtube je plný lidí co hrajou GuitarHero/Rockband...

edit2: re: Hohny - zlutou a oranzovou to neda do zluty jenom, tim by ty noty nedavaly smysl :D(hihat - crash)

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu