bombard Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Mám verzi CFW 5.50 předěláno z 5.00.A to tím že jsem vložil oficiální program 5.50PBP na root karty a teď jsem bohužel v prdeli.Nezahraju žádný ISO a nejde mi ani spustit po startu Recovery menu.Co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bombard Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Měl jsem CFW 5.00.Chtěl jsem předělat na 5.50.Předělal!!!!!Teď mám jen System Software Version 5.50.Je možný udělat z CFW obyč firmware?Ať nahraju co nahraju(např.pspgen-cf550gen-build4 atd.)tak pořád píše this Game cannot be started.The data is corrupted.Jde to nějak předělat abych nohl hrát iso hry?Před tím jsem mohl hrát.Jde to i bez PANDORY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 To je tak, když pořádně nečteš návod. Ten eboot 5.50 si dal do špatný složky a aktualizoval si na oficiální FW, kde samozřejmě HB aplikace včetně aktualizace CFW nefungují. jediná možnost je flash přes Pandora's Battery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bombard Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Bylo mi řečeno že to mám zkopírovat jen na root karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Odkud jsi? Flashnu ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rickoo Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 mam uplne ten samej problem jako bombard .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Z jaké lokality jste?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rickoo Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 ja Bruntal.. Moravskoslezky kraj. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 To je kousek od Olomouce, pokud tam přijedeš tak ti to mohu spravit;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rickoo Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Jeste mam takovej malej dotaz.Kdyz si udelam Pandora's Battery z moji vlastni baterky da se pouzivat potom dal??? Nebo uz z ni bude na porad bootovaci bateri? Da se vratit do puvodniho stavu ? A to same by me zajimalo u memory stick ? Kdyz z ni udelam MMS jestli se da potom normlane pouzivat na hrani iso atd.. Dikes za odpoved .:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Baterie i paměťovka lze samozřejmě používat běžným způsobem. Kartu naformátuješ a baterku přeměníš zpět na normal. Je taky možno si MMS i Pandoru nechat pro případ nouze a na akrtu nainstalovat multiboot přes Timemachine. vše v návodu na Pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rickoo Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Jj ten navod jsem cetl .. OKi tak ja to risknu .. zatim dikes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ano, MMS stačí potom jen naformátovat a pandora podle toho jak jsi jí vytvořil ... pokud softwarově tak znova vrátit zpět do původního stavu přes Hellcat a pokud hardwarově, tak tu nižičku zase připájíš zpět. // Jej, já zapomněl refreshovat stranku, promin, smažte to někdo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rickoo Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ahoj .. tak jsem to zkousel podle tveho navodu. kartu jsem zformatoval aji pres prikazovej radek. Na koren karty jsem nahral vse jak je psano a kdyz chci spustit Time Machine tak mi to porad pise The game cannot be started. The data is corrupted.. Nevis co s tim pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Máš custom firmware? Nemáš ... máš OFW 5.50 a na tom homebrew nespustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ahoj .. tak jsem to zkousel podle tveho navodu. kartu jsem zformatoval aji pres prikazovej radek. Na koren karty jsem nahral vse jak je psano a kdyz chci spustit Time Machine tak mi to porad pise The game cannot be started. The data is corrupted.. Nevis co s tim pls? Pochopitelne, ze to nejde spustit, kdyz tam mas ted orig fw.. Na OFW si pandoru sw modem neudelas - jedine rozebranim a hw modem.. Proboha lidi, to je tak tezky pochopit, ze: - na originalnim FW nejedou ZADNE NEOFICIALNI APLIKACE (tzn. zadne aplikace - Sony zadne aplikace nevydava, maximalne patche do her a demoverze - NIC JINEHO) - na originalnim FW NEJEDE RECOVERY MENU ani zadne jine menu - je to pouze vec customu - na originalnim FW nejedou ISO hry - opet, je to pouze vec a vlastnost cfw.. tahle fce VUBEC v OFW neni! Takze je tak tezky pochopit, ze z originalniho FW proste CFW pouhou reinstalaci pres CFW instalator neudelate, protoze ten CFW instalator na tom OFW nespustite?? Proste z 5.50 OFW nejde (jinak nez pres pandoru) udelat 5.50 GEN? A je tak tezky pochopit, ze kdyz v menu vidite ikonku originalniho FW a neni u nej napsane (napr.) 5.50 GEN, tak ze se jedna o normalni originalni fw od sony, kterym si samozrejme FW prehrajete na originalni, na kterem uz vam nepujdou iso hry, recovery.. atd? A ze je to (bez pandory) nevratne? A ze pandora nejde na vsech desekach, takze mozna mate smulu? Opravdu je na to treba tolik inteligence k pochopeni? To nikdo neumi cist navody? Proc mne to tak prekvapuje? Protoze se to tu objevuje stale znovu a znovu!! Pochopte rozdil mezi OFW a CFW!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Zkrátka demence toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rickoo Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 jj mam OFW 5.50 a tak co mam teda udelat? abych to spustil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Jsi z Prahy? Flashnu ti to napiš sem ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Copak ti to Anonymous_ nenapsal dost jasně? Jediná možnost, pokud si neseženš jiné PSP s CFW a s TA-85 nebo starší je PB HW mod a MMS vytvoř přes Rains Ultra Maker nebo Pandora Deluxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rickoo Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Oki takze jedine pres jine psp.. oki zatim dikes.. doprahy to mam celekm daleko.. zkusim sehnat nekoho pobliz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bombard
Mám verzi CFW 5.50 předěláno z 5.00.A to tím že jsem vložil oficiální program 5.50PBP na root karty a teď jsem bohužel v prdeli.Nezahraju žádný ISO a nejde mi ani spustit po startu Recovery menu.Co s tím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.