Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde ISO ani Recovery menu!!!!!


bombard

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Měl jsem CFW 5.00.Chtěl jsem předělat na 5.50.Předělal!!!!!Teď mám jen System Software Version 5.50.Je možný udělat z CFW obyč firmware?Ať nahraju co nahraju(např.pspgen-cf550gen-build4 atd.)tak pořád píše this Game cannot be started.The data is corrupted.Jde to nějak předělat abych nohl hrát iso hry?Před tím jsem mohl hrát.Jde to i bez PANDORY?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jeste mam takovej malej dotaz.Kdyz si udelam Pandora's Battery z moji vlastni baterky da se pouzivat potom dal??? Nebo uz z ni bude na porad bootovaci bateri? Da se vratit do puvodniho stavu ? A to same by me zajimalo u memory stick ? Kdyz z ni udelam MMS jestli se da potom normlane pouzivat na hrani iso atd.. Dikes za odpoved .:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Baterie i paměťovka lze samozřejmě používat běžným způsobem. Kartu naformátuješ a baterku přeměníš zpět na normal. Je taky možno si MMS i Pandoru nechat pro případ nouze a na akrtu nainstalovat multiboot přes Timemachine. vše v návodu na Pandoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ano, MMS stačí potom jen naformátovat a pandora podle toho jak jsi jí vytvořil ... pokud softwarově tak znova vrátit zpět do původního stavu přes Hellcat a pokud hardwarově, tak tu nižičku zase připájíš zpět.

// Jej, já zapomněl refreshovat stranku, promin, smažte to někdo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj .. tak jsem to zkousel podle tveho navodu. kartu jsem zformatoval aji pres prikazovej radek. Na koren karty jsem nahral vse jak je psano a kdyz chci spustit Time Machine tak mi to porad pise The game cannot be started. The data is corrupted.. Nevis co s tim pls?

Pochopitelne, ze to nejde spustit, kdyz tam mas ted orig fw.. Na OFW si pandoru sw modem neudelas - jedine rozebranim a hw modem..

Proboha lidi, to je tak tezky pochopit, ze:

- na originalnim FW nejedou ZADNE NEOFICIALNI APLIKACE (tzn. zadne aplikace - Sony zadne aplikace nevydava, maximalne patche do her a demoverze - NIC JINEHO)

- na originalnim FW NEJEDE RECOVERY MENU ani zadne jine menu - je to pouze vec customu

- na originalnim FW nejedou ISO hry - opet, je to pouze vec a vlastnost cfw.. tahle fce VUBEC v OFW neni!

Takze je tak tezky pochopit, ze z originalniho FW proste CFW pouhou reinstalaci pres CFW instalator neudelate, protoze ten CFW instalator na tom OFW nespustite?? Proste z 5.50 OFW nejde (jinak nez pres pandoru) udelat 5.50 GEN?

A je tak tezky pochopit, ze kdyz v menu vidite ikonku originalniho FW a neni u nej napsane (napr.) 5.50 GEN, tak ze se jedna o normalni originalni fw od sony, kterym si samozrejme FW prehrajete na originalni, na kterem uz vam nepujdou iso hry, recovery.. atd? A ze je to (bez pandory) nevratne? A ze pandora nejde na vsech desekach, takze mozna mate smulu?

Opravdu je na to treba tolik inteligence k pochopeni? To nikdo neumi cist navody? Proc mne to tak prekvapuje? Protoze se to tu objevuje stale znovu a znovu!! Pochopte rozdil mezi OFW a CFW!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu