louka Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 potrebuji poradit jak dostat do psp neco na prehravani videa na netu nevi nekdo?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Novej flashplayr do PSp dát nejde. Na přehrávání videí z Youtube apod. jde použít aplikace PSPTube, GoTube apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 louka Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 tak tam mam nahranej PSPTube ale jak jse stim funguje.normalka bezi ale kdyz ho spustim nemuzu na net a naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 louka Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 dotaz nejde nejak upravit nebo predelat ChickHEN z meho psp do psp kamose nebo potrebuji instalaci toho ChickHEN mne to tam nahral znamej a ten zratce mne to nechce prozradit jak jen rikal ze v jinym psp nepujde je to pravda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Záleží na tom, jaký má firmware. Pokud 5.03, tak pujde, stačí do něj vložit kartu s ChickHENem a nahodit, případně ChickHEN nakopírovat na jeho kartu. Pokud má nižší firmware, tak udělej update, pokud vyšší, má smůlu. Verzi firmwaru zjistíš, když se podíváš do settings -> system settings -> system information. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 dotaz nejde nejak upravit nebo predelat ChickHEN z meho psp do psp kamose nebo potrebuji instalaci toho ChickHEN mne to tam nahral znamej a ten zratce mne to nechce prozradit jak jen rikal ze v jinym psp nepujde je to pravda? Pokud tam ma ten kamos stejnej FW, co ty, tak mu jen zkopci na pametovku vse, co mas na pametovce ty ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
louka
potrebuji poradit jak dostat do psp neco na prehravani videa na netu nevi nekdo?diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts