Quicksilver Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Little Big Planet : TURBO! Melo by to byt venku.Za cenu 160 kc.Jedna se o DLC.Mozna je na Custom FW problem hru zpustit. Mam dojem,ze tech DLC vyslo vic.Bylo by to super si zahrat jine levely. Nemate nekdo nejake sebelepsi info ? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 No mě by zajímalo jestli jdou do LBP vůbec stáhnout nové levely?Myslím ty co tvoří lidi po celým světě?Tuhle hru mám teprve pár dnů a nějak jsem na netu nenašel downloady levelů.Jde to vůbec?Nebo jakým způsobem se ty tvořené levely do hry importují?Prosím o radu.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze.suicide Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 ja jsem si nekde stahnul LBP se kterym muzu stahovat levely primo ze hry online i kdyz mam cfw!!!... tim se vsechno vyresilo... vtip je v tom ze musis mit tu nejnovejsi verzy LBP, ktera se neda stahnout pres psp kdyz mas cfw.. ale cele hra s nejnovejsi verzi ano!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 A nemáš link na tu verzi?Každopádně stejně musíš být registrovanej na PSN nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.