Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

chyba při převodu na wave 3


tombkiller

Otázka

stáhnul jsem hru red dead redemption,projel jsem iso programem abx 360 vše bylo v pořádku,žádné červené hlášky.poté jsem potřeboval přepatchovat na wave 3,to jsem udělal přes program 360 waves patcher,vše proběhlo tak jak má,a jen tak pro jistotu jsem to chtěl přejet abx 360,ale najednou tam byly červené hlášky,nicméně jsem hru vypálil ale samozřejmě nefungovala.nevíte někdo v čem by mohla být chyba?nikdy jsem s vypálením a funkčností dvd neměl větší problém až ted.naposledy jsem dělal prince a vše v poho.snad mi někdo porádí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

díky za odpověd,myslím si ale že to není tím že to potom přejedu abgx,protože zkoušel jsem to převést na wave3 a hned pálit a taky to nešlo dokonce nějaká chybová hláška u img burnu ale šlo to přeskočit tak jsem to říznul.nicméně ted jsem dělal blur a žádný problém.asi to bude nějaká špatná verze co nejde opatchovat,zkusím jěště jednou stáhnout z jiného zdroje,pak uvidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak ty screeny už jsem nehodím jelikož jsem to všechno už vyhodil(začal jsem to stahovat znovu) ale tuším bylo to něco checkink pfi,pfi crc tak tam byly vyhozené ty hlášky,nicméně jak píšeš dělal jsem patchnutou i nepatchnutou verzi,u té nepatchnuté bylo vše ok až po opatchování nastal ten problém,jinak verzi fmw 1,51 lite on.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To je právě tím , že jsi to projel znova ABGXem .Můžeš to zkontrolovat i potom ABGXem , ale jak píše KeNnY , tak musíš mít nastavený autofix na 0 - not autofix . Ale stejně tam budeš mít hlášky červeně - to je tím patchem . Takže to podle mne nemá význam už ABGXem kontrolovat .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no tak ted jsem zkoušel jinou staženou verzi,a ta už šlape v pohodě,takže si myslím že to bylo tím že ta první verze z jiného fora byla nějaká špatná,tzn že fungovala jenom na fmw 1,6 a opatchovaná na nižší fmw už nešla.jinak si to nedovedu vysvětlit.

(pro tora:asi máte pravdu že se to nesmí potom projet abgx a mít nastavený autofix ale taky jsem to dělal jenom s opatchcovaním a stejně to nešlo,jak jsem popsal už výše.)jinak díky za odpovědi.myslím že je to už vyřešeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mam stejnej problem stahl sem Split/Second a Blur,oboje opatchuju na wave 3 pres 360wavepatcher ,pak projedu pres abgx360 tak jk to delam vzdycky a napise mi to cervenou chybovou hlasku ze je hru mozne spustit jen na 1.6 nebo s activation disc,nevite nekdo co s tim?do ted sem s tim niukdy problem nemel,diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to není ničím jiným , než slabě vypáleným DVDčkem . Jasně to na to ukazuje už i tím , že se ti to seklo už při vypalování .Jestli používáš jiné DVD , než VERBATIM , tak to zkus vypálit na VERBATIM a nebo si budeš muset pořídit novou vypalovačku .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tohle?

pise mi to tohle:PFI is incorrect based on the date this game was authored(should have matched the least 4th wave

:video partition is incorrect based on the date this game was uthored(should have matched at least 4th wave

To je normální, o tom ten patch je, bude ti psát každá patchnutá hra ... jenom nechápu proč se snažíš vypálit hru patchnout z wave 6 na wave 4 ... jsou téměř totožný, tak že jestli ti nepujde wave 6, nepujde ani wave 4. Já bych to viděl, že ti odchází mechanika u PC, zkus aktualizovat firmware.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To ale pravdu nemáš.

"should have matched at least 4th wave" znamená, že by hra měla být aspoň W4, ale není. V tomhle má raizo pravdu.

Ale kontrolovat hru po patchnutí je hloupost, samozřejmě, že bude vyhazovat chyby. Nejdřív se kontroluje, pak se patchuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu