rickoo Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Upravil jsem psp na CFW 5.50. Chtel jsem se zeptat kdyz si chci nainstalovat GEN-D3 tak co musim udelat ?? asi potrebuju prvne GEN-B ale ten nemuzu nikde najit.. Moc tomu jeste nerozumim tak pls kdyby nekdo poradil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rickoo Odesláno Květen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Presne podle tohoto navodu jsem to delal.. Nikdy jsem nemem problem drive.. Ale kdyz chci spustit instalaci GEN-D3 tak mi to napise: This game cannot be started.The data is corrupted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rickoo
Upravil jsem psp na CFW 5.50. Chtel jsem se zeptat kdyz si chci nainstalovat GEN-D3 tak co musim udelat ?? asi potrebuju prvne GEN-B ale ten nemuzu nikde najit.. Moc tomu jeste nerozumim tak pls kdyby nekdo poradil..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.