Prott Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Zdravím, už se někomu podařilo zakoupit model z téhle (CECH-2101) série (popř. ho viděl v obchodě)? http://www.engadget.com/2010/04/26/sony-ps3-upgraded-with-cooler-45-nm-rsx-graphics-chip-profits-a?icid=sphere_blogsmith_inpage_engadget Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 No, mně asi ne, ale co tím sleduješ? Jestli myslíš tu 45nm technologii, tak to je jen o spotřebě a zahřívání v podstatě. Výkon to nepřidá :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Tak jasně (40 nm), ale o zahřívání (potom, co mi minulá konzole odešla na YLOD) mi docela jde. :) Navíc budou ty nový konzole pravděpodobně i tišší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 No nevim,. jestli to na tom tolik změní, ale určitě to přispěje. Pokud máš PS3 postavený, někde dál od stěny apod., je zahřívání v cajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Tak jasně. S těma 25 nm ubylo 15 % spotřeby, takže předpokládám, že to vyprodukuje i o cca. 15 % míň tepla (což neni zase tak málo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.