Sony108 Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Ahoj všici stáhnul sem si Splinter Cell: Conviction a nevim proč ale ta hra se mi vždy buď sekne nebo přestane pracovat nevíte čím by to mohlo být? :( Moc prosím o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ve většině případů pomůže stáhnout novej crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Já právě nwm jakej je novej mám tam crack už druhej ale nwm kde seženu ten novej :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Jo zapoměl sem na parametrya počítače: Windows Vista Home Premium, 4Gb Ram, Procesor: Intel Core2 Duo CPU 3GHz, Grafická karta: Ati Radeon HD 4800 Series ... Myslím, že na tu hru by to mělo stačit. Vyzkoušel jsem další crack a pořád to nefunguje. :( Prosím ta hra mě strašně baví a štve mě, že si jí nemůžu zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdzony Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 stahni si nejvovejsi ovladace.. ati.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.