doommaster01 Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 kopil sem si displex... prodavacka mi dala jen jednu pastu.. nema tho byt vic?? a take bych chtel vedet jak se displex nanasi. pls help Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted July 10, 2007 Moderators Report Share Posted July 10, 2007 Normalne to plcni na ocisteny display a nejakym jemnym hadrikem vetri do tech skrabancu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 doommaster01 Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 a je tam opravdu jen 1 pasta? menuje se to display polish Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted July 10, 2007 Moderators Report Share Posted July 10, 2007 Tak to neni displex ,ten se jmenuje displex a ne display polish :) asi je to nejaka nahrazka a pravdepodobne to funguje stejne Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 milux Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 displex - display polish ja sem si ho koupil mel bys k tomu mít 5g pasty displex a speciální bavlněný hadřík. nakapeš displex na škrabanec nebo silnou nečistotu a tím hadříkem drhnes asi tak 2-3 minuty na velkou rýhu asi 8 minut. a funguje to............:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 :.Dragunov.: Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Ja drhnul mini ryhu (opravdu mini) asi 5minut a nic :D A mel jsem super znackovou ''displexku'' 8) :D .njn nevadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 milux Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Ja drhnul mini ryhu (opravdu mini) asi 5minut a nic :D A mel jsem super znackovou ''displexku'' 8) :D .njn nevadi... mě to taky nešlo, tak sem to drhnul kolečkama a fungovalo to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Skyt Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Ja drhnul mini ryhu (opravdu mini) asi 5minut a nic :D A mel jsem super znackovou ''displexku'' 8) :D .njn nevadi...hmm asi tak, a mozna se mi tim drhnutim jeste zvetsila:).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SEMRY Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Chce to hodně tlačit. My s foliema to neřešíme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Skyt Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Chce to hodně tlačit. My s foliema to neřešíme :)folii jsem sundal..jsem si koupil hory, tak jsem ji nalepil, ale display byl od prachu a to jsem ho pred tim cistil...tak se ten prach nakonec nalepil na folii..musel jsem ji vyhodit, protoze se na tu obrazovku pres ten prach nedalo koukat..vyhodil jsem ji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
doommaster01
kopil sem si displex... prodavacka mi dala jen jednu pastu.. nema tho byt vic??
a take bych chtel vedet jak se displex nanasi.
pls help
9 answers to this question
Recommended Posts