Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz na DUALSHOCK3

Luckass

Otázka

Zdravím, koupil jsem na aukru ovladač k PS3 - viz:http://aukro.cz/item1024067775_sony_ps3_dualshock_3_sixaxis.html

Ovladač je opravdu málo používaný (soudě podle páček atd.) Jenže baterie mi po dobití vydží jen cca 8 hod. Bezdrátový je, vibruje. SIXAXIS jsem neoveril, jenze ten nápis je nahoře, tam kde bývá napsáno DUALSHOCK3. I tlačítka L2 a R2 jdou mačkat méně než u mého původního ovladače. Zapnutí PS3 pres ovladač je taky pomalejší než u mého původního ovladače.... takže....

KOUPIL JSEM TEDY NAPODOBENINU ??

Série je to CECHZC2H (srovnávám s ...2E)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

S vibracemi to je DS3. Takže má i Sixaxis. Podle mně nejde o napodobeninu, je origo. Buď je to ovladač s kazem (o kterém prodávající nemusel ani vědět), to se týče baterie. Co se týče těch páček, mohou být je trochu zatuhlé, to nevím. Kamarád taky kupoval PS3 s "málo používaným" ovladačem, a pravá páčka je asi dvakrát "volnejší" než u mých dvou DS3.

Být tebou, používám ho jen jako záložák. Ale pokud nemá jinou vadu než baterii, odezvu ve hrách má stejnou jako tvoje první DS3, zžil bych se s tím, nebo ho prodal dál a koupil novej.

Osobně bych si koupi ovladače v bazaru asi rozmyslel. Na konzoli, hrách apod. toho není moc, co se dá poničit, ale na ovladači toho je dost, i když to nemusí udělat úmyslně.

EDIT: No, pokud je SIXAXIS napsáno na místě DS3, tak by to neměl být DS3, nebo ano? DS3 má nahoře napsáno DUALSHOCK 3, a pod tím SIXAXIS. Netuším, jak to je s ovladači, ale já žil v domnění, že to je takto - DS3 obsahuje Sixaxis i vibrace, Sixaxis jen senzor pohybu (=Sixaxis).

Opravte mně, pokud se pletu, nebo plácám blbosti :).

EDIT2: Sakra, to je na prd. Teď zas na tom obrázku vidím, že PS Button má černou barvu. Pokud vím, Sixaxis má hnědou až oranžovou barvu. Fakt si tím ale nejsem jistý.

Omlouvám se za ty editace a celkově za dlouhý příspěvek :).

Odkaz ke komentáři

• 0

Baterie se dá vymněnit seženeš ji v několika obchodech třeba tu http://www.vltava2000.cz/playstation/department-8-playstation-3-konzole-a-doplnky.html , http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/wireless-controller-battery-ps3/ . A myslím že výmněnu zvládneš i sám. Tady malá ukázka výmněny -

.
Odkaz ke komentáři

• 0
děkuji všem za komentáře. Pokud by někdo měl více info k té baterii tak budu rád. Díky

Tak našel jsem i za 390 Kč. Všichni inzerují tu samou. Za těch 50% co pošle zpět ji koupím a uvidím.

Mrkni na ten druhý odkaz tam je i levnější ale to záleží na tobě kde koupíš;-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu