Drag01 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 1. Informace Název: NHL11 Platformy: XBOX 360/ PS3 Vývojáři: EA Signapur Vydavatel: Electronic Arts Officiální Stránky: Zatím neznámé Plánované datum vydání: 17. Září 2. Screenshoty 1. 6. 3. Novinky 20.05.2010 Čtveřice prvních screenů, na jednom je vidět zlomená hokejka, z údajně nového fyzikální engine v realném čase. Osobně si myslím že použijí spojení nečeho jako bylo přetlačování ve FIFA 10, a skloubení i z FNR4 a připravovaného MMA. Docela bych ale uvítal kdyby hráči konečně začli koukat na puk, a né jako tomu bylo doposavaď a je i na 1. screenu. :) (Screeny v bodu 2.) 24.05.2010 Ea sports oznámilo že nový ročník bude obsahovat i kanadskou juniorskou ligu CHL, která bude obsahovat všech 60 týmů Jak již bývá u EA zvykem, mají licence na jména všech hráčů CHL, zároveň i na jejich podoby Obsahovat bude Mastercard Memorial Cup. K dispozici budou Reebok dresy všech týmu z CHL Be a Pro, Be a GM, Playoff, Tournament a Season - Nově si budete kromě NHL zahrát tyto módy i v CHL Zároveň EA Sports oznámilo že pracují na novém fyzikálním enginu pro NHL 11 Podle informací které jsem se dozvěděl, EA Sports jednalo i s vedením Kontinentální Hokejové Ligy, ale nedohodli se a to prý jednoduše kvůli názvu NHL, prý je KHL natolik kvalitní liga že nehodlají být součástí hry nazvané NHL Údajně fotka pořízená v jednom americkém shopu, na které je vidět cover hry, ovšem na to aby byl officiální je dle mne brzy. 12.06.2010 První gameplay video, můžeme vidět lámání hokejek, hru bez hokejky, i souboje, mno dost řečí http://www.youtube.com/watch?v=rJwd3HTvtSc 14.06.2010 Nový trailer ukazující několik nových featurek, mezi kterými jsou i zlomené hokejky a üplně nový real-time fyzický engine. 12.07.2010 Další záběry z hraní, opět fyzický engine, a zlomené hokejky http://www.youtube.com/watch?v=8JUmKdZMDPs&feature=player_embedded Zdroje: xboxweb.cz, ign.com, cznhl.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Ale no tak. Že ti není hamba to celé obsah z jiného webu a ani se o tom nezmínit, ba co víc považovat to za své tímto spojením "Jak už jsem napsal" :) Takže si tam buď dodej kde jsi to okopíroval, nebo to smaž :) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Tak ono to není celé opsané, ale ve spěchu jsem zapomněl napsat zdroj :). // Mimochodem na tom webu z kterého jsem to podle tebe prostě jentak okopíroval zdroj napsán také není. Takže vlastně jsem udělal to co děláte vy ve všech článkách :) Děláš jak kdyby to nebyla bůhví jaká mediální akce :) Takže už jen : Že vám není hanba čerpat informace z velkých herních webů, a ani se o nich nezmínit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Ten, kdo to pro ten web psal, nepotřeboval udávat zdroj, neboť to psal pro EA, které mu také poslalo oficiální newsku v angličtině. Takže jsem to z ničeho neopsal :) A kdyby jsi to opsal neřeknu ani slovo ale ctrlc ctrlv je moc :) Udej zdroj i s odkazem a mas ode me pokoj :) at se moje newsky valej kde chcou, ale at je videt, kde byli puvodne a kdo je napsal. Jedine co nemas okopcene je ten uvod, ktery kazdy zna a tvuj nazor dole :) EDIT: Nerad bych aby jsi to pochopil špatně. Já nejsem žádnej ras ani něco podobného. Jen si myslím, že je fér napsat že to není od tebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Ještě než jsi odeslal druhý post už tam zdroje byly :) Navíc mi nechtěj tvrdit že máte vše z officiálních zdrojů, protože jsem u vás nenašel jedinou newsku u které by byl napsaný zdroj. Takže nebičuj mne za to co sám ty si dovolíš :) Takže asi takhle : To vám není hanba čerpat z velkých herních webů informace a nenapsal zdroje? Nebo snad pravdu nemám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 No asi takhle. Pravdu máš i nemáš. Nikdy jsme žádnou newsku zcela neokopírovali. Jediné co jsme z nich vzali je prvotní info. Všechny slova jsou naše a je to podle nás. Navíc většinu informací máme z vlastních zdrojů. Proto nepíšeme zdroje, protože to nekopírujem :) Z českých webů nečerpáme vůbec nic, spíš z těch zahraničních a se šéfradaktory webů, ze kterých čerpám já osobně, jsme navíc v kontaktu a mám to povolené :) Nebudeme se tu tady už hádat :) spíš dodej své info o KHL :) které jsi nám psal do komentářů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Já se hádat nechtěl :) Stačilo napsat blbou PM, jenže když jsi ty neomylný, přece nemůžeš počítat s tím že já zapomněl napsat zdroj :) Doufám že i poslední dvě věty myslíš ve zlém, jak už jsem si u tebe po těch pár postech zvykl. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Nééé to právě vůbec ne. Nechtěl sem aby to takhle vyznělo :) Máš pravdu s tou PM asi jsem to měl řešit spíš tam, no co už je to hotové :) Nemyslel sem to vůbec špatně, jen mě trošku pochop. Každý den vídám na netu svoje newsky a nejsou u nich zdroje a všichni je považujou za svoje. Hlavně to tak dělají některé shopy na recenze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Vždyť já t ochápu, já to také nechtěl udělat tak že to jen zkopíruji, ale na ty zdroje jsem prostě zapomněl :) A o dohodě která se týká KHL jsem skutečně slyšel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 skvělé už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Přidány další 4 screeny, které ovšem nic moc neukazují. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Čau ,mě přijde ,že to je pořád stejný jako nhl 09, 10 ! To jsem opravdu zvědav jestli na tom něco vylepšej ,pač se mi nhl 2010 vůbec nelíbí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Bude to samé nic méně co by si tam chtěl přidat ;) ? Akorát už by to chtělo trochu vyštelovat engine . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Jsem zvědav na tu možnost upustit nebo zlomit hokejku... viz. 1. screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 V hlavním postu první gameplay záběry! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 vypadá to dobře nic víc k tomu zatím neřeknu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Přidán první trailer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 vypadá to dobře,já osobně se těším,za sebe můžu říct,že mně baví víc Nhl jak Fifa,škoda ,že tam nebude ta Khl,to by bylo moc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Omlouvám se za neaktualizaci, z časových důůvodů, a ták vám teď přináším nové video z NHL11. http://www.youtube.com/watch?v=8JUmKdZMDPs&feature=player_embedded Docela bych uvítal živější střídačku. Na videu je vidět, jak si hráč bez hole bere hokejku od nikud, prostě šáhne na střídačku a má hokejku. Co to má být? Možná před pár lety, né teď. To samé. Přijede hráč na střídačku, přeleze, a stává se z něj tupě sedíci postavička. Hráči si utírají pot z čela ručníky, baví se spolu, řvou do hry, jsou na nich vidět emoce, hráč bez hole jede ke střídačce, ihned někdo podává hokejku. Tak to vypadá na střídačce, a né tak jako nám to EA Sports ukazují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony1 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Mate nekdo zkusenosti i s hokejem od 2K ? mam na xbox NHL 2K10 a prijde mi ze jsou brankari moc deravi.. i kdyz nastavim vsechno u golmanu na max tak porad pousti laciny goly a taky mi tam moc nesedi zamereni strel a strelba celkove... premyslel sem ze bych si dalsi rocnik poridil spis NHLko od EA ... ale ma to vubec cenu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Kony1 : Tak cenu to určitě má :D Drag01: Nediv se nemůžou dát všechno do 1 ročníku co by potom vylepšovali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Po vzoru Fify i v NHL budeme mít možnost starat se o svůj tým, trénovat hráče a mnohé další. Vše bude k dispozici přes kartičky a v prostředí ne nepodobné tomu, jaké je ve Fifa Ultimate Team. V NHL však s tím rozdílem, že tento "přídavek" bude dostupný už od začátku na DVD s hrou, což je jistě dobrá zpráva. V celém článku pak najdete video, jenž celou věc osvětluju po obrazové stránce, takže si ho určitě nenechte ujít. Zdroj Xboxweb.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Nejsou snad dole zdroje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Nejsou snad dole zdroje? Nechápu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Nechápu :) Asi myslel , že u prvního příspěvku jsou dole napsány zdroje, ale nechápu jeho reakci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.