Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

post-30446-1468715509073_thumb.jpg

1. Informace

• Název: NHL11
  • Platformy: XBOX 360/ PS3
  • Vývojáři: EA Signapur
  • Vydavatel: Electronic Arts
  • Officiální Stránky: Zatím neznámé
  • Plánované datum vydání: 17. Září

2. Screenshoty

1.post-30446-14687155099754_thumb.jpg

6.post-30446-14687155104069_thumb.jpg

3. Novinky

20.05.2010

• Čtveřice prvních screenů, na jednom je vidět zlomená hokejka, z údajně nového fyzikální engine v realném čase. Osobně si myslím že použijí spojení nečeho jako bylo přetlačování ve FIFA 10, a skloubení i z FNR4 a připravovaného MMA. Docela bych ale uvítal kdyby hráči konečně začli koukat na puk, a né jako tomu bylo doposavaď a je i na 1. screenu. :) (Screeny v bodu 2.)

24.05.2010

• Ea sports oznámilo že nový ročník bude obsahovat i kanadskou juniorskou ligu CHL, která bude obsahovat všech 60 týmů
  • Jak již bývá u EA zvykem, mají licence na jména všech hráčů CHL, zároveň i na jejich podoby
  • Obsahovat bude Mastercard Memorial Cup.
  • K dispozici budou Reebok dresy všech týmu z CHL
  • Be a Pro, Be a GM, Playoff, Tournament a Season - Nově si budete kromě NHL zahrát tyto módy i v CHL
  • Zároveň EA Sports oznámilo že pracují na novém fyzikálním enginu pro NHL 11
  • Podle informací které jsem se dozvěděl, EA Sports jednalo i s vedením Kontinentální Hokejové Ligy, ale nedohodli se a to prý jednoduše kvůli názvu NHL, prý je KHL natolik kvalitní liga že nehodlají být součástí hry nazvané NHL
  • Údajně fotka pořízená v jednom americkém shopu, na které je vidět cover hry, ovšem na to aby byl officiální je dle mne brzy.

post-30446-14687155089551_thumb.jpg

12.06.2010

• První gameplay video, můžeme vidět lámání hokejek, hru bez hokejky, i souboje, mno dost řečí

http://www.youtube.com/watch?v=rJwd3HTvtSc

14.06.2010

• Nový trailer ukazující několik nových featurek, mezi kterými jsou i zlomené hokejky a üplně nový real-time fyzický engine.

12.07.2010

• Další záběry z hraní, opět fyzický engine, a zlomené hokejky

http://www.youtube.com/watch?v=8JUmKdZMDPs&feature=player_embedded

Zdroje: xboxweb.cz, ign.com, cznhl.com

pencil.pngpencil.png

• Odpovědi 360
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno

Tak ono to není celé opsané, ale ve spěchu jsem zapomněl napsat zdroj :).

// Mimochodem na tom webu z kterého jsem to podle tebe prostě jentak okopíroval zdroj napsán také není. Takže vlastně jsem udělal to co děláte vy ve všech článkách :) Děláš jak kdyby to nebyla bůhví jaká mediální akce :) Takže už jen : Že vám není hanba čerpat informace z velkých herních webů, a ani se o nich nezmínit.

Odesláno

Ten, kdo to pro ten web psal, nepotřeboval udávat zdroj, neboť to psal pro EA, které mu také poslalo oficiální newsku v angličtině. Takže jsem to z ničeho neopsal :) A kdyby jsi to opsal neřeknu ani slovo ale ctrlc ctrlv je moc :) Udej zdroj i s odkazem a mas ode me pokoj :) at se moje newsky valej kde chcou, ale at je videt, kde byli puvodne a kdo je napsal. Jedine co nemas okopcene je ten uvod, ktery kazdy zna a tvuj nazor dole :)

EDIT: Nerad bych aby jsi to pochopil špatně. Já nejsem žádnej ras ani něco podobného. Jen si myslím, že je fér napsat že to není od tebe :)

Odesláno

Ještě než jsi odeslal druhý post už tam zdroje byly :)

Navíc mi nechtěj tvrdit že máte vše z officiálních zdrojů, protože jsem u vás nenašel jedinou newsku u které by byl napsaný zdroj. Takže nebičuj mne za to co sám ty si dovolíš :) Takže asi takhle : To vám není hanba čerpat z velkých herních webů informace a nenapsal zdroje?

Nebo snad pravdu nemám?

Odesláno

No asi takhle. Pravdu máš i nemáš. Nikdy jsme žádnou newsku zcela neokopírovali. Jediné co jsme z nich vzali je prvotní info. Všechny slova jsou naše a je to podle nás. Navíc většinu informací máme z vlastních zdrojů. Proto nepíšeme zdroje, protože to nekopírujem :) Z českých webů nečerpáme vůbec nic, spíš z těch zahraničních a se šéfradaktory webů, ze kterých čerpám já osobně, jsme navíc v kontaktu a mám to povolené :) Nebudeme se tu tady už hádat :) spíš dodej své info o KHL :) které jsi nám psal do komentářů :)

Odesláno

Nééé to právě vůbec ne. Nechtěl sem aby to takhle vyznělo :) Máš pravdu s tou PM asi jsem to měl řešit spíš tam, no co už je to hotové :) Nemyslel sem to vůbec špatně, jen mě trošku pochop. Každý den vídám na netu svoje newsky a nejsou u nich zdroje a všichni je považujou za svoje. Hlavně to tak dělají některé shopy na recenze :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Odesláno

Omlouvám se za neaktualizaci, z časových důůvodů, a ták vám teď přináším nové video z NHL11.

http://www.youtube.com/watch?v=8JUmKdZMDPs&feature=player_embedded

Docela bych uvítal živější střídačku. Na videu je vidět, jak si hráč bez hole bere hokejku od nikud, prostě šáhne na střídačku a má hokejku. Co to má být? Možná před pár lety, né teď. To samé. Přijede hráč na střídačku, přeleze, a stává se z něj tupě sedíci postavička. Hráči si utírají pot z čela ručníky, baví se spolu, řvou do hry, jsou na nich vidět emoce, hráč bez hole jede ke střídačce, ihned někdo podává hokejku. Tak to vypadá na střídačce, a né tak jako nám to EA Sports ukazují.

• 4 weeks later...
Odesláno
Po vzoru Fify i v NHL budeme mít možnost starat se o svůj tým, trénovat hráče a mnohé další. Vše bude k dispozici přes kartičky a v prostředí ne nepodobné tomu, jaké je ve Fifa Ultimate Team. V NHL však s tím rozdílem, že tento "přídavek" bude dostupný už od začátku na DVD s hrou, což je jistě dobrá zpráva. V celém článku pak najdete video, jenž celou věc osvětluju po obrazové stránce, takže si ho určitě nenechte ujít.

Zdroj Xboxweb.cz

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu