Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 11


Drag01

Recommended Posts

post-30446-1468715509073_thumb.jpg

1. Informace

  • Název: NHL11
  • Platformy: XBOX 360/ PS3
  • Vývojáři: EA Signapur
  • Vydavatel: Electronic Arts
  • Officiální Stránky: Zatím neznámé
  • Plánované datum vydání: 17. Září

2. Screenshoty

1.post-30446-14687155099754_thumb.jpg

6.post-30446-14687155104069_thumb.jpg

3. Novinky

20.05.2010

  • Čtveřice prvních screenů, na jednom je vidět zlomená hokejka, z údajně nového fyzikální engine v realném čase. Osobně si myslím že použijí spojení nečeho jako bylo přetlačování ve FIFA 10, a skloubení i z FNR4 a připravovaného MMA. Docela bych ale uvítal kdyby hráči konečně začli koukat na puk, a né jako tomu bylo doposavaď a je i na 1. screenu. :) (Screeny v bodu 2.)

24.05.2010

  • Ea sports oznámilo že nový ročník bude obsahovat i kanadskou juniorskou ligu CHL, která bude obsahovat všech 60 týmů
  • Jak již bývá u EA zvykem, mají licence na jména všech hráčů CHL, zároveň i na jejich podoby
  • Obsahovat bude Mastercard Memorial Cup.
  • K dispozici budou Reebok dresy všech týmu z CHL
  • Be a Pro, Be a GM, Playoff, Tournament a Season - Nově si budete kromě NHL zahrát tyto módy i v CHL
  • Zároveň EA Sports oznámilo že pracují na novém fyzikálním enginu pro NHL 11
  • Podle informací které jsem se dozvěděl, EA Sports jednalo i s vedením Kontinentální Hokejové Ligy, ale nedohodli se a to prý jednoduše kvůli názvu NHL, prý je KHL natolik kvalitní liga že nehodlají být součástí hry nazvané NHL
  • Údajně fotka pořízená v jednom americkém shopu, na které je vidět cover hry, ovšem na to aby byl officiální je dle mne brzy.

post-30446-14687155089551_thumb.jpg

12.06.2010

  • První gameplay video, můžeme vidět lámání hokejek, hru bez hokejky, i souboje, mno dost řečí

http://www.youtube.com/watch?v=rJwd3HTvtSc

14.06.2010

  • Nový trailer ukazující několik nových featurek, mezi kterými jsou i zlomené hokejky a üplně nový real-time fyzický engine.

12.07.2010

  • Další záběry z hraní, opět fyzický engine, a zlomené hokejky

http://www.youtube.com/watch?v=8JUmKdZMDPs&feature=player_embedded

Zdroje: xboxweb.cz, ign.com, cznhl.com

pencil.pngpencil.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 360
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Tak ono to není celé opsané, ale ve spěchu jsem zapomněl napsat zdroj :).

// Mimochodem na tom webu z kterého jsem to podle tebe prostě jentak okopíroval zdroj napsán také není. Takže vlastně jsem udělal to co děláte vy ve všech článkách :) Děláš jak kdyby to nebyla bůhví jaká mediální akce :) Takže už jen : Že vám není hanba čerpat informace z velkých herních webů, a ani se o nich nezmínit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten, kdo to pro ten web psal, nepotřeboval udávat zdroj, neboť to psal pro EA, které mu také poslalo oficiální newsku v angličtině. Takže jsem to z ničeho neopsal :) A kdyby jsi to opsal neřeknu ani slovo ale ctrlc ctrlv je moc :) Udej zdroj i s odkazem a mas ode me pokoj :) at se moje newsky valej kde chcou, ale at je videt, kde byli puvodne a kdo je napsal. Jedine co nemas okopcene je ten uvod, ktery kazdy zna a tvuj nazor dole :)

EDIT: Nerad bych aby jsi to pochopil špatně. Já nejsem žádnej ras ani něco podobného. Jen si myslím, že je fér napsat že to není od tebe :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě než jsi odeslal druhý post už tam zdroje byly :)

Navíc mi nechtěj tvrdit že máte vše z officiálních zdrojů, protože jsem u vás nenašel jedinou newsku u které by byl napsaný zdroj. Takže nebičuj mne za to co sám ty si dovolíš :) Takže asi takhle : To vám není hanba čerpat z velkých herních webů informace a nenapsal zdroje?

Nebo snad pravdu nemám?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi takhle. Pravdu máš i nemáš. Nikdy jsme žádnou newsku zcela neokopírovali. Jediné co jsme z nich vzali je prvotní info. Všechny slova jsou naše a je to podle nás. Navíc většinu informací máme z vlastních zdrojů. Proto nepíšeme zdroje, protože to nekopírujem :) Z českých webů nečerpáme vůbec nic, spíš z těch zahraničních a se šéfradaktory webů, ze kterých čerpám já osobně, jsme navíc v kontaktu a mám to povolené :) Nebudeme se tu tady už hádat :) spíš dodej své info o KHL :) které jsi nám psal do komentářů :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se hádat nechtěl :) Stačilo napsat blbou PM, jenže když jsi ty neomylný, přece nemůžeš počítat s tím že já zapomněl napsat zdroj :) Doufám že i poslední dvě věty myslíš ve zlém, jak už jsem si u tebe po těch pár postech zvykl. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nééé to právě vůbec ne. Nechtěl sem aby to takhle vyznělo :) Máš pravdu s tou PM asi jsem to měl řešit spíš tam, no co už je to hotové :) Nemyslel sem to vůbec špatně, jen mě trošku pochop. Každý den vídám na netu svoje newsky a nejsou u nich zdroje a všichni je považujou za svoje. Hlavně to tak dělají některé shopy na recenze :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Omlouvám se za neaktualizaci, z časových důůvodů, a ták vám teď přináším nové video z NHL11.

http://www.youtube.com/watch?v=8JUmKdZMDPs&feature=player_embedded

Docela bych uvítal živější střídačku. Na videu je vidět, jak si hráč bez hole bere hokejku od nikud, prostě šáhne na střídačku a má hokejku. Co to má být? Možná před pár lety, né teď. To samé. Přijede hráč na střídačku, přeleze, a stává se z něj tupě sedíci postavička. Hráči si utírají pot z čela ručníky, baví se spolu, řvou do hry, jsou na nich vidět emoce, hráč bez hole jede ke střídačce, ihned někdo podává hokejku. Tak to vypadá na střídačce, a né tak jako nám to EA Sports ukazují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mate nekdo zkusenosti i s hokejem od 2K ? mam na xbox NHL 2K10 a prijde mi ze jsou brankari moc deravi.. i kdyz nastavim vsechno u golmanu na max tak porad pousti laciny goly a taky mi tam moc nesedi zamereni strel a strelba celkove... premyslel sem ze bych si dalsi rocnik poridil spis NHLko od EA ... ale ma to vubec cenu ? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
Po vzoru Fify i v NHL budeme mít možnost starat se o svůj tým, trénovat hráče a mnohé další. Vše bude k dispozici přes kartičky a v prostředí ne nepodobné tomu, jaké je ve Fifa Ultimate Team. V NHL však s tím rozdílem, že tento "přídavek" bude dostupný už od začátku na DVD s hrou, což je jistě dobrá zpráva. V celém článku pak najdete video, jenž celou věc osvětluju po obrazové stránce, takže si ho určitě nenechte ujít.

Zdroj Xboxweb.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu