Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mám problém sice to hraju chvilku ale nemůžu si pořád zvyknout na ovládání a ještě jsem nedal ani jednou góla. pokaždé když vystřelím na bránu soupeře tak to brankář chytí , je na to nějáká fligna??? Zlepší se to časem , nebo je to opravdu tak těžký??? a ještě se chci zeptat jestli jde z hráčem bruslit rychleji nebo ne??? díky za rady

• Odpovědi 360
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno

Nejvíc gólů padá tahákem(nejdřív páčka doleva a pak teprve dopředu)a bejt +- mezi kruhama nebo v tý vzdálenosti..To tam docela padá, jinak zápěstí nebo golfák, jak kdy. Po cca. 50 zápasech na superstar dávam +-3-4 goly na zápas(třetina 4 min)

ahoj, mám problém sice to hraju chvilku ale nemůžu si pořád zvyknout na ovládání a ještě jsem nedal ani jednou góla. pokaždé když vystřelím na bránu soupeře tak to brankář chytí , je na to nějáká fligna??? Zlepší se to časem , nebo je to opravdu tak těžký??? a ještě se chci zeptat jestli jde z hráčem bruslit rychleji nebo ne??? díky za rady
Odesláno

Zdravim,

mám otázku na někoho kdo hraje ten mod Hvězdý team s kartičkama ? Dotaz ohledně kartiček na kterých je nakreslená škrtlá smlouva. Když je tam smlouva s tužkou je jasný že musím kartu prodloužit smlouvou kterou zakoupím v balíčku nebo v aukci. Jde mi o to jestli můžu předejít tomu aby se mi neukázala ta škrtlá smlouva a jedniné co mi tak zbývá koupit si kartičku se stejným hráčem a začínat s ním v tréninku odznova.

Díky

Odesláno

Dobrý večer, mám jeden problém. Po asi třech zápasech sem začal registrovat pokles fps... "sekání" nastává vždy jen v mojí obranné třetině. Xko je skoro nové a v žádných jiných hrách se mi toto nestalo... jelikož jsem ale fanatický blázen do hokeje a konzoli jsem si koupil hlavně kvůli hokeji, tak to nepotěší :) .... NHL 10 běželo v pohodě, ale jak řikám NHL 11 se v mé obranné třetině "trhá". Neví prosím někdo čím by to mohlo být a jak tento problém vyřešit? Jsem s Xkem začatečník a nevím ještě co a jak :)

Předem děkuji všem za odpovědi a čas nad nimi strávený.

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu