viktor1468625269 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 Pisou to na EA foru, ze zitra vyjde. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 tomati :roll: Jinak půlka lidí tu má smůlu protože na livko je teď potřeba new dash a pochybuju ze je nekdo tak blbej aby sel na live pro ban jen kvůli soupiskám :D Citovat
viktor1468625269 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 Mno tu jde o to, ze pokud si vycerpal tech 7 dni volneho hrani u NHL 11 tak si ty soupisky ani nestahnes. Jedine co totiz stahnes je ta nova verze konfigu ted je aktualne verze 1.05. To jde i bez toho kodu. Chce to ten podelany kod , ktery je asi v originalni krabici :) Zatim jsem vzdy mel jen originalni Nhlka tak me zajima zda kdyz to nekde sosnu na internetu a flaknu na flashku zda to pujde nahrat do hry ten roster. Jiny zpusob ja zatim nejak nevidim. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 nepotřebuješ online pass pro stažení soupisek (alespon ne u fifi) Citovat
viktor1468625269 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 U NHL prave ze potrebujes. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 po mě to pass nechtelo...dal jsem stahnout soupisky v nastaveni ale zadny tam jeste nebyli :D Citovat
viktor1468625269 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 Kdy ted? Protoze ja hral po vydani zhruba 10 dnu po livku nhlko a pak mi vyprsel testovaci nebo jak to tam pisou ten pass a uz me to nepusti ani na ty soupisky. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 já si to neaktivoval a de mi to ok. i teď. Citovat
viktor1468625269 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2010 Ahoj tak co uz je venku ci ne a kdyby byl mohl by to nekdo zkusit upnout nekde na web ? :) Citovat
Peter_King Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2010 Dobrý večer, mám jeden problém. Po asi třech zápasech sem začal registrovat pokles fps... "sekání" nastává vždy jen v mojí obranné třetině. Xko je skoro nové a v žádných jiných hrách se mi toto nestalo... jelikož jsem ale fanatický blázen do hokeje a konzoli jsem si koupil hlavně kvůli hokeji, tak to nepotěší :) .... NHL 10 běželo v pohodě, ale jak řikám NHL 11 se v mé obranné třetině "trhá". Neví prosím někdo čím by to mohlo být a jak tento problém vyřešit? Jsem s Xkem začatečník a nevím ještě co a jak :)Předem děkuji všem za odpovědi a čas nad nimi strávený. A víš že to samé dělá i mě, povětšinou v obranných rozích vedle branky, ale jen v zápasech kde vlajou vlajky nad hlavama diváků. Zajímavé Citovat
viktor1468625269 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2010 Do puce to fakt nikdo nema ten podelanej roster ? Citovat
Adze88 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 Bude reálné někde sehnat rosters na stažení do pc a poté nějak dostat do xka..?? Nemohu se připojit na xboxlive. Díky za odpověd!! Citovat
jean27 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 Jestli můžu doporučit tak je lepší si udělat rostery vlastní, protože ten update od EA na který se čekalo skoro dva měsíce je tragedie. Navíc roster od EA je dostupnej jenom těm co můžou hrát online. v sekci roster downloads vůbec není!!! Citovat
viktor1468625269 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 To samozrejme vime , ze to nejde. Tak zkuste nekdo poradit Tomatimu jak by dostal roster udelany vlastni do PC. On totiz ma svuj uz vysperkovany, ale nevi jak na to aby ho dostal do PC. Ja to bohuzel take nevim. Citovat
jean27 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 Co jsem četl tak to zatím nejde a možná ani nepůjde. EA to prostě letos udělali tak, aby se hrálo jenom s jejich rosterama.... aby si člověk stáhl jejich nový rostery tak musí mít live gold na xboxu, ale to víte. Citovat
viktor1468625269 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 Mno budiz ,ale proc maji pak sekci stahnout roster. Nemyslim si, ze ji tam dali jen tak pro legraci. Mozna to udelaji jak dema na xlive kdo ma gold muze stahovat hned a kdo nema tyden si pocka. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 tak taky to tam ted nemam tak snad to bude casem :D Citovat
tomati Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 jo jestli má někdo návrhy jak dostat z xboxu -> pc roster tak Vám ho klidně poskytnu =) mám tam aktuální soupisky, upravený sestavy, i čísla a kapitány a asistenty =) prostě vše ..... stačilo by poradit jak připojim pc k xboxu =) a myslim že ptm by to nějak šlo Citovat
viktor1468625269 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 tak pripojis to normalne krizenym kabelem do sitove karty http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007O0DA00012R Citovat
tomati Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 to já mám připojený hele :-) do wifi Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 Přišel jsem na to jak aktualizovat soupisky(Comrie v pittsburghu,Modano v Detroitu atd...)... nemusíte mít ani GOLD ani ONLINE PASS ale potřebujete na chvilku live :) Kdyby to někoho zajímalo tak ať dá vědět . Citovat
Adze88 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 A jak..?? Stim připojenim na live to ted neni jentak.. chceto ten update. Ban semi moc riskovat nechce. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 Já mám update a ban jsem nedostal :) a zatím furt ne :D ale mám samsung mechaniku a tam to prý tak žhavý není (že na ní jdou i nove hry atd...) NÁVOD NA AKTUALIZACI SOUPISEK: 1.Stačí být připojený na Live(NENÍ POTŘEBA gold ani online pass) 2.Pak vlezete do HUT módu a dáte online match naskočí nastavení soupisek a vy dáte ANO (ptá se na uspořádání sestavy) 3.Poté vám to řekne že musíte nainstalovat update soupisek že vás to dál nepustí dáte ANO a počkáte. 4.Řekne to jestli ty soupisky chcete uložit a přepsat stávající dáte ANO 5.Napíše to že nemáte jako uživatel(silver účtu) oprávnění pokračovat dáte ANO 6.Vrátíte se a je to :D Ono vás to nepustí dál hrát proto to že nemáte oprávnění ale soupisky se uloží :) Není zač :) Citovat
tomati Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 a mužu se zeptat jestli v tej soupisce novej je třeba v Phoenixu Oliver Ekman Larsson nbo v Torontu Michael Zigomanis ? díky moc Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 Pospíchám pro sestru ale kouknu se čkj :D EDIT: Larsson-ANO Zigomanis-ANO Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.