R4don Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 Mam problém s tímto prográmkem. Nevím jestli jsem ve správném topicu, tak mě kdyžtak nebombardujte, pokud ano. Stáhl jsem image Forza 2(iso) a když to ho hodím přes Stealth Check v tohle programu, vyhodí mi to report: ------------ Checking Stealth Compatibility Video is valid PFI Failed. Unknown Data DMI is present SS is present Stealth Check Failed! ------------ Něco mi nesedí.. přesto píše, že SS patch je integrován. Něco s tím PFI, nevíte, co je to zač? EDIT: Ještě mě napadlo, není třeba check provést přes mechaniku XBOXU? Zkoušel jsem to jen přes DVDčko v notebooku. EDIT2: Tak mi to dělá i DIRT.. ten ale neni iso, ale 000 soubor.. Přesná verze programu: v2.3 Build:0185 By Redline99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milhause Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 čím se vypaluje soubor s koncovkou *.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Srpen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 no.. musi tam byt i soubor s konc. "dvd" .. ten hodis do CloneCD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 .000 musis jeste rozbalit treba v Total Commanderu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 ne nemusíš nic rozbalovat....je to klasická koncovka kterou si dělá clone cd....ale jak říká bono někdy se i rozbalují pokud se jedná o archiv...ale v tomhle případě to bude na 95% image... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MattLupen21 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 kdyz to hodim do clonecd vypali mi to jenom 5,31MB ze 7GB cim to je je to i u IMG burn a DVDdecrypter dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 pokud vim tak to je pouze vido soubor nachazejici se na DVD se hrou hra samotna z DVD disku vypalit nejde. pouze s urcitym typem mechaniky ale toto tema uz se tady nekde resilo staci hledat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MattLupen21 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 je to pouze video ale ze stahly hry tak ja vubec nevim mam tak DVD i ISO tak jak to mam vypalit DVD ma velikost 1kb a ISO 7gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=12333 http://console-forum.net/showthread.php?t=39454 http://console-forum.net/showthread.php?t=29881 Tutorialu je tu azaz a pouzivej prosim tlacitko EDIT ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MattLupen21 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 dik za typ ale tyhle metody taky uz kousim nejakou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 vzdit jsem psal ze na paleni originalnich nebo palenych her co uz se nachazeji na DVD DL muzes vypalit pouze s urcitym typem mechaniky jsou asi 3 a musi se jeste upravit jinak nemas sanci.. program ti maximalne vypali ty video soubory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MattLupen21 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 jo dik zkusim to nekde myslis ze SONY by to proslo mam ji na stolnim compu ale pouzivam notebook a ten mi to vypali jenom to video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MattLupen21 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 a tu hru mam ulozenou v compu ne na DVD DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 tak zkus abgx360 a nech v tom projet uplne cele iso a ono ti to samo udela soubor .dvd a uz to snad pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R4don
Mam problém s tímto prográmkem. Nevím jestli jsem ve správném topicu, tak mě kdyžtak nebombardujte, pokud ano.
Stáhl jsem image Forza 2(iso) a když to ho hodím přes Stealth Check v tohle programu, vyhodí mi to report:
------------
Checking Stealth Compatibility
Video is valid
PFI Failed. Unknown Data
DMI is present
SS is present
Stealth Check Failed!
------------
Něco mi nesedí.. přesto píše, že SS patch je integrován. Něco s tím PFI, nevíte, co je to zač?
EDIT: Ještě mě napadlo, není třeba check provést přes mechaniku XBOXU? Zkoušel jsem to jen přes DVDčko v notebooku.
EDIT2: Tak mi to dělá i DIRT.. ten ale neni iso, ale 000 soubor..
Přesná verze programu: v2.3 Build:0185 By Redline99
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.