nepster Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Ahoj, mam novej mobil SE Vivaz a chtěl sem si nainstalovat pc suite ale nedaří se mi to.. :( mám W7, program jsem chtěl nejdřív nainstalovat ze sonyericsson.com. vypadalo to že to je v poho ale po "instalaci" se zobrací okno který hlásí že mam přístup do složky C:\users\.....\temp\pf.... ta složka tam nakonec ani neni a nainstalovaný tak nic neni....potom jsem to teda zkusil nainstalovat z mobilu a taky to vypadalo že to je v pohodě..napsalo to že instalace proběhla v poho ale zase nic nainstalovanýho nemam... :(( pls co s tim? poraďte někdo pls.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Ahoj, mam novej mobil SE Vivaz a chtěl sem si nainstalovat pc suite ale nedaří se mi to.. :( mám W7, program jsem chtěl nejdřív nainstalovat ze sonyericsson.com. vypadalo to že to je v poho ale po "instalaci" se zobrací okno který hlásí že mam přístup do složky C:\users\.....\temp\pf.... ta složka tam nakonec ani neni a nainstalovaný tak nic neni....potom jsem to teda zkusil nainstalovat z mobilu a taky to vypadalo že to je v pohodě..napsalo to že instalace proběhla v poho ale zase nic nainstalovanýho nemam... :(( pls co s tim? poraďte někdo pls.. díky a podruhy se to nainstalovalo?me se taky u W7 stava ze se hra nainstaluje..ale jakoby nic...musim se kouknout az do program files a najit to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 nenainstalovalo se to ani podruhý..jinak bych to sem nepsal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 zkus to nainstalovat jako administrator, já ho teď taky instaloval na win 7 a bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 to jsem zkoušel, no pomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.