nepster Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Ahoj, mam novej mobil SE Vivaz a chtěl sem si nainstalovat pc suite ale nedaří se mi to.. :( mám W7, program jsem chtěl nejdřív nainstalovat ze sonyericsson.com. vypadalo to že to je v poho ale po "instalaci" se zobrací okno který hlásí že mam přístup do složky C:\users\.....\temp\pf.... ta složka tam nakonec ani neni a nainstalovaný tak nic neni....potom jsem to teda zkusil nainstalovat z mobilu a taky to vypadalo že to je v pohodě..napsalo to že instalace proběhla v poho ale zase nic nainstalovanýho nemam... :(( pls co s tim? poraďte někdo pls.. díky Citovat
Kapr Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Ahoj, mam novej mobil SE Vivaz a chtěl sem si nainstalovat pc suite ale nedaří se mi to.. :( mám W7, program jsem chtěl nejdřív nainstalovat ze sonyericsson.com. vypadalo to že to je v poho ale po "instalaci" se zobrací okno který hlásí že mam přístup do složky C:\users\.....\temp\pf.... ta složka tam nakonec ani neni a nainstalovaný tak nic neni....potom jsem to teda zkusil nainstalovat z mobilu a taky to vypadalo že to je v pohodě..napsalo to že instalace proběhla v poho ale zase nic nainstalovanýho nemam... :(( pls co s tim? poraďte někdo pls.. díky a podruhy se to nainstalovalo?me se taky u W7 stava ze se hra nainstaluje..ale jakoby nic...musim se kouknout az do program files a najit to tam Citovat
nepster Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 nenainstalovalo se to ani podruhý..jinak bych to sem nepsal :D Citovat
Kinder Master King Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 zkus to nainstalovat jako administrator, já ho teď taky instaloval na win 7 a bez problémů Citovat
nepster Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 to jsem zkoušel, no pomáhá Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.