LegionCZE Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Jak jste si asi všimli, zakládáme for fun klan. Čistě pro zábavu, ale časem z toho může být velmi silný zápasový klan :D. Nicméně, jde tu i o jméno, to navrhněte vy. Přidat se může kdokoli, stačí mi napsat PM, na icq 454 102 537 nebo na skype L3op4rd5 - ale tam moc nejsem, prosím upozornit PM. Kdo by měl vážný zájem, ozvěte se mi po PM nebo na ICQ 454 102 537 (příp. skype L3op4rd5, ale tam moc nejsem, upozornit PM pls ) Vypadá to slibně . Můžem udělat malý web, pro jednodušší informaci. V PM nebo na ICQ (Skype), prosím uvádějte toto: PSN ID VIP - ANO/NE Aktivita Headset - máte/nemáte K/D Ratio Kontakt - ICQ nebo Skype Časem sem budu dávat seznam hráčů a další info. Bude-li zájem, udělám i menší web. Edit: Přidán požadavek kontaktu. Prosím všechny, kdo mají zájem o přijetí, aby nepsali do tématu, ale pouze PM a ICQ :). Brzo by se to tu asi zaspamovalo. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Já bych se přidal taky :-) Tady je info o mě : http://www.battlefieldbadcompany2.com/cs/stats?persona=203755815&platform=ps3 VIP: ANO Aktvivita: Když nebudu v práci, můžu hrát. Začal jsem teprv dnes a až ted jsem se od toho odtrhl, na to, že vstávám v 5 na 12tku to je mazec :-D, jinak nějaký handsfree splašim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Změna v požadavcích v evidenci :) Omlouvám sez a to množství dat, ale je potřeba, abych se v tom neztratil. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 PSN: MarwaCZ VIP: Prozatím ne, potom možná dokoupím Aktivita: Hraji téměř každý den HEADSET: prozatím nemám K/D ratio: 1.22 Kdyby z tohohle něco bylo, tak se rád připojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 PSN: Lukas11351 VIP: ANO Aktivita: Skoro kazdy den, od 15:00 do vecera Headset: Mam K/D: 1,60 Class: Medic Mod: Normal Kontakt: 333647995 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Tak když už mi nepíšete do PM, jak jsem chtěl, tak aspoň pište všechno :D Nezapomeňte na classy. U těch jde čistě o rovnoměrné rozdělení, při dělení na týmy :). Jo a:Hledám někoho, kdo má rychlý a stabilní internet, na pořádání her. Já na tom nejsem zrovna slavně, takže hledám nějakého dobrého hosta :). A vymyslete nějaký pěkný název klanu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Mám pro vás úkol vymyslete jméno klanu (internetový stránky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Jo a prosimváš, sežeňte si headsety, mám tu 12 lidí a z toho maj 4 headsety :D. Počítám tam i sebe :). Použít můžete i headsety od mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 kto ma eye kameru aj ta sa da vyuzit ako headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Mám pro vás úkol vymyslete jméno klanu (internetový stránky). Co třeba něco ve stylu CzechFighters nebo CzechRiders, možná plácám nesmysly ale určo by to chtělo aby tam bylo Czech v názvu Edit: případně Czechoslovakia? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 To jo, mě je to celkem jedno, hlavně se dohodněte vy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Tak Czechoslovakia asi ne, ale něco v tom smyslu by šlo :). nějak zkombinovat nějaký název a CZ, zakompoínovat do toho slova, aby bylo furt stejné, jen s CZ :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 cillerz= kilers :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Real czech gamers from console forum :D jinak na názvu nezáleží stejně nějakej japonec nebo amík neví co znamená např. Smetáci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 CzSk|nick ? síla jednoduchosti (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 to budu mit CzSk|WaRDoG_CZ jestli teda budu členem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 no a já budu CzSk|are_high :D kdo neví co je bejt high tak to nepochopí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 CzSk je podle me nejlepsi.. casem se to muze zmenit zatim je to docela fuk jeste sme spolu ani nehrali a uz tedy ,,čachrujem´´ s klan tagama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 delam to jen kvuli klantagu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 co tak proste jen CZE ?? nebo CFN -- console forum net ?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 to CFN se mi líbí :D mít CZE nebo tak je moct tuctový :/ a console forum bude sponzor nakoupí headsety :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 No tak já si tam hnedka na začátku klasicky hodil CZE, ale CFN mi příjde jak kdyby jsem byli z nějáké zpravodajské televize :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 CZE klan uz existuje.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 dneska jsem HS sháněl po celé Praze. už jsem měl jeden objednaný, ale byla tam dlouhá doba dodání, tak jsem to zrušil .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Ne počkejte :D. Nebudem mít v názvu něco super-uber-mega-kůůůůůl. Stačí nějaká pýčovina. Se Srigem nám jde spíš o ten web, a mně jde o nějaké rozlišení hráčů. Nic jiného. Prostě třeba to CFN. říkejte další :). Ale něco jednoduchého. Njn, headset je ale základní kámen týmu. Bez toho to prostě nejde, ať chcem nebo ne :/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.