Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Asus vs Acer který notebook?

zdenecek

Recommended Posts

• 0
Osobně bych bral Asus a to hlavně díky tomu, že teď mám již druhého v řadě a nemůžu být spokojenější. Nevím, jak je to u Aceru, ale u Asusu je skvělej záruční i pozáruční servis - sám jsem musel notebook posílat na reklamaci (vlastním přičiněním) a spokojenost nemohla být lepší. Bezplatně mi jej opravili i když závada byla způsobena mnou (poškodil jsem motherboard) a bezplatně mi jej opravili. Za mě tedy rozhodně Asus!

aha dik taky se mi zda lepsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

a co je to BC2 když tak mi sem hoď link na info o té hře a hw nároky jinak otázka na Marwu: co máš za Asus?? Kamarád si taky chválí ale oproti mě má slabší výkon a hlavně integrovanou grafiku takže jemu nějáký vyšší teploty rozhodně nehrozí ale u mě je s tim problém u novějších her se to do 20min. vypne ale jinak jsem s ntb taky spokojen provedení a tak vůbec a to lenovo doporučuju hlavně proto, že jsem na něj snad od nikoho neslyšel nic špatnýho všem šlapou jak hodinky a mezi ntbky je to classa ale netvrdím že zrovna tvůj ntb Asus/Acer by byl špatný třeba chytíš dobrej kus abude sloužit 5 let než si koupíš novej :-)

to Marwa: ještě k reklamaci jak rychle ti to dali do kupy?? Vidim že jsi od brna takže do ostravskýho servisu kam ho tuším vzali to nebylo tak daleho, já jsem z jihu čech takže mě docela štve, že na ntb budu čekat tak 2 tejdny v tom lepšim případě. Využil jsi službu pick and return?

Odkaz ke komentáři

• 0

Je nemám notebook na hry - na tom mám PS3, takže řeším u noťase jiné věci než vy... Dříve jsem měl Asus A7T Series nebo nějakou takovou řadu, už pořádně nevím, teď mám ASUS UL30V Series. Já už ani nevím jak dlouho to trvalo, ale myslím, že cca. týden, ale spíš než o dobu mi šlo o solidní jednání a postup - vyplníš kontaktní formulář, zdarma ti pošlou odběr a zdarma ti pošlou NTB zpět. Další plus bylo, když jsem pravděpodobně pěstí zlomil motherboard a spíš jen na zkoušku jsem jim poslal NTB na opravu, tak mi jej vrátili zpět plně funkční a zcela zdarma. Upřednostňuji proto Asus, protože žádný NTB není podle mě bezporuchový, ale tady mám ty zkušenosti, že se o vše postarají.

Odkaz ke komentáři

• 0

Taky nemám noťas jen na hry ale rozhodně se tomu nebráním když můžu navíc si vem že nejde jen o hry může to být klidně i v náročnějších aplikacích jako CAD nebo úprav videa či fotografií ty komponenty tam mají nějáký význam který by měli splňovat

p.s. a noťas mám přes měsíc a dělá to od začátku, kdyby to přišlo časem tak bych se s tim i smířil ale když nemůžu plně využít novej ntb kvůli přehřívání tak je to docela problém

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdeneček: Jen ti říkám, jak moc je to špatné řešení. To, že prostě potřebuješ hrát na PC na dvou místech najednou, no to je hold tvůj problém, mně by se nechtělo vrážet skoro 30 litrů do něčeho, u čeho je velmi pravděpodobné, že to brzy odejde kvůli přehřívání, ale volba je tvá. Kup si na hraní klidně Eee :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu