zdenecek Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Zdarec chtel jsem se zeptat jestli nemate nekdo nejaky informace že by se tato hra chystala na PC. Zatim vyšla tedd na xbox a PS3 ,pokud by nevyšla na PC byl bych asi dost zklamaný :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Ne žádné oficialní informace od Rockstaru není , některé obchody májí RDR v nabídce i pro PC ale jak píšu nic oficialního neexistuje , počkejme na E3 co ukáže ... ale co konzole to jistí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Nekde jsem cetl, ze by mela byt koncem roku... Ale pokud to neni potvrzene od R* tak nevim no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Vsadím se, že do půl roku/do roka to vyjde i na PC, jak bývá u rockstaru zvykem. Ale o tolik nepřicházíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 A ja bych řek že přicházi o hodně :) protože to je maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Vzhledem k tomu, že ani první díl týhle hry na PC nebyl, bych s tím moc nepočítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Vzhledem k tomu, že ani první díl týhle hry na PC nebyl, bych s tím moc nepočítal. no jo ale první díl nedělal rockstar ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Samozřejmě že dělal http://ps2.ign.com/objects/481/481002.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 PitBull: Hra mě sice baví, ale čekal jsem o dost více, než nabízí. Možná to bude tím, že mě GTA hry nikdy moc nebavily, nepřijdou mi příliš akční. Jediné, co mě bavilo, bylo GTA: BOTGT. No, každopádně vážně věřím, že RDR portnou, dali do toho tolik práce a peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.